Krešimir Kozina

 Avanti/ralf Poller/imago Sportfotodienst/profimedia
RAZDVAJALI IH IGRAČI

Drama u rukometnoj Bundesligi, skoro se potukli trener i igrač, a Hrvat je ‘zapalio atmosferu‘

Osim što su izgubili utakmicu, igrači i trener Eisenacha imali su veliku svađu tijekom utakmice
Piše: SNObjavljeno: 17. veljača 2024. 15:42

Rukometna momčad Göppingena ostvarila je bitnu 35:31 pobjedu protiv Eisenacha u utakmici njemačke Bundeslige i time osvojila dva bitna boda u borbu za ostanak u ligi.

Osim što su izgubili utakmicu, igrači i trener Eisenacha imali su veliku svađu tijekom utakmice. U 16. minuti jedan od igrača, Alexander Saul, započeo je svađu s trenerom Mishom Kaufmannom, a situacija je toliko eskalirala da ih je suigrač Malte Donker morao razdvajati.

Na situaciju je reagirao i komentator utakmice.

- Opa! Saul i Misha Kaufmann imaju još nešto za reći jedno drugome. I Thunder (suigrač) je morao držati Saula podalje neko vrijeme - rekao je komentator.

image

Misha Kaufmann

Eibner/michael Schmidt/imago Sportfotodienst/profimedia

Tijekom ranijeg time-outa, Kaufmann je divljao i vikao na igrače prije nego što su se uopće okupili oko njega. Kad su svi napravili krug oko njega, rekao je: “Igrajte s planom! Nemate ga!".

U ekipi Göppingena nalazio se i hrvatski igrač Krešimir Kozina, koji je bio oduševljen nakon pobjede.

- Pogledajte i Kozinu kako je zapalio atmosferu. Danas je prije utakmice ‘riješio‘ barem tri do osam Red Bullova, uključujući Colu! - rekao je komentator.

Göppingen je ovom pobjedom došao na 19 bodova i tako mirno pobjegao od blizine relegacijske zone. Tamo se nalazi Eisenach na 17. mjestu s 13 bodova.

Linker
13. svibanj 2024 23:54