Denis Tot

 Instagram (Denis Tot)
TUGA U RUKOMETU

Strašne vijesti iz Makedonije: Hrvatski rukometaš preminuo u bolnici, nisu ga uspjeli spasiti...

Dan nakon što je dovezen u bolnicu u kritičnom stanju, Denis je izgubio najveću bitku
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2022. 13:45

Najgore moguće vijesti stigle su iz Makedonije. Hrvatski rukometaš, 27-godišnji Denis Tot, preminuo je u Skoplju, javlja 24rakomet.mk.

Igrač skopskog Butela u ranim je satima četvrtka dovezen u Klinički centar Majka Tereza, bez svijesti i, kako javljaju makedonski mediji, s potrebom za reanimacijom. Nažalost, dan kasnije je izgubio najveću bitku.

Slučaj je to o kojem će sigurno biti još puno govora. Puno je tu bilo nerazjašnjenih okolnosti. Tot je, naime, u ranim satima četvrtka dovezen u bolnicu gdje su se dugo borili za njegov život. Makedonski mediji prvo su pisali kako je pretučen, navodno u jednom noćnom klubu, ali naknadno se pojavilo priopćenje tamošnjeg Ministarstva unutarnjih poslova koje je dodatno zbunilo javnost.

"Jučer je (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skoplje dojavljeno da im je D.T. dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja, te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. SIA Skoplje poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja o čemu ćemo obavijestiti javnost", stajalo je u priopćenju.

Kako je Denis "brutalno pretučen", a "nema vidljivih tragova nasilja", pitanje je koje se tada nametnulo.

Nešto kasnije se za makedonski Fokus oglasila ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova koja je otkrila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu.

"Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. Kad je doveden u našu kliniku, njegovo srce nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život", govorila je Mojsova, a nekoliko sati kasnije stigla je i strašna vijest koja je hrvatski i makedonski sport zavila u crno.

Tot je u Butel stigao iz Ohrida, a dio karijere proveo je i u španjolskom Ademar Leonu, austrijskom Brucku te Poreču i Bjelovaru.

Linker
22. srpanj 2024 17:17