Vuko Borozan

 LAURENT LAIRYS Dppi Via Afp
SVIMA JE PREKIPJELO

Ogromno razočaranje u Zagrebu: Ništa od velikog pojačanja, jedna od najvećih zvijezda dobila otkaz!

Crnogorac nije odigrao nijednu od 10 pripremnih utakmica, pojavio se tek na dva, tri treninga
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 06. rujan 2022. 15:27

Ono što je najavljeno za vikend, dogodilo se po povratku zagrebaša sa SEHA Final Foura u Zadru. Vuko Borozan dobio je otkaz i više ni službeno nije čan PPD Zagreba. To je ogromno razočaranje za sve. Zagreb je pokušao biti strpljiv, ali Borozana kao pojačanje nije uspio dočekati.

Crnogorac nije odigrao nijednu od 10 pripremnih utakmica zagrebaša, samo se u dva ili tri navrata pojavio na zajedničkim treninzima. Prvo ga je mučila korona, pa je kasnio, pa ga je mučilo koljeno, pa je opet kasnio, pa zbog viroze nije otputovao u Zadar s ostakom momčadi, došao je naknadno, ali tu je sve bilo već potpuno jasno.

Zagreb je preouzbiljan klub da bi bilo koga na taj način tretirao, tu su igrali ozbiljni rukometaši poput Balića, Duvnjaka, Puca, Ćavara, Saračevića, Smajlagića... i nikome slično nije padalo na pamet.

U službenom priopćenju kluba navodi se da je ugovor raskinut jer "igrač nije bio u mogućnosti ispuniti svoje ugovorne obveze, odnosno nije bio u mogućnosti adekvatno spremiti za novu sezonu u vremenu trajanja sezonskih priprema".

I sada će Zagreb u potragu za mogućim novim rješenjem, a sezona starta. To je ustvari najgore, ali izbora nema.

Linker
26. listopad 2024 18:03