Jura Dolenec

 INSTAGRAM Jura Dolenec
U VELIKOM STILU

Senzacija prijelaznog roka: Hrvatski klub potpuno promijenio momčad, stiže osvajač Lige prvaka!

Ima medalju sa Slovenijom sa Svjetskog prvenstva, kada su dobili našu reprezentaciju
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2024. 19:06

Rukometni klub iz Našica u velikom je stilu zaokružio ljeto u kojem je napravljena potpuno nova momčad. Nexe je dovelo Juru Doleneca (35), kapetana Slovenije, srednjeg vanjskog koji će u Našice domaći odmah po završetku Igara u Parizu. Dolenec je četiri godine igrao za Montpellier, a onda godinama za Barcelonu, s kojom je prije tri godine osvojio Ligu prvaka. Posljednje tri sezone proveo je u francuskom Limogesu.

Dolenec ima medalju sa Slovenijom, još iz 2017. kada su Slovenci u borbi za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu pobijedili Hrvatsku koja je u toj utakmici 15 minuta prije kraja imala prednost od 8 golova. Svejedno su Slovenci slavili...

Našičani su dogovorili i dolazak Milaca Grgića (26), koji stiže iz Linza kao aktualni osvajač prvenstva Austrije. Nexe je tako složilo respektabilnu momčad (prije su već došli Tin Lučin, Krešimir Kozina, Janek Klimkow, Ibrahim Haseljić, i Antun Šarić, Aleksandar Cenić, Lucian Krajcar i Leon Vučko.

Vidjet ćemo kako će Nexe izgledati u novoj sezoni, ali Dolenec je čovjek koji bi trebao povezati tu novu momčad i sve igrače oko sebe učiniti još boljima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. srpanj 2024 17:09