ZELJKO PUHOVSKI Cropix
NAJTEŽA FAZA PRIPREMA

Slavko Goluža najavio novu sezonu: ‘Želimo dva domaća trofeja i što bolji plasman u Ligi prvaka‘

‘Skupina u Europi nije nimalo laka, ali idemo skupljati bodove počevši već od Kiela‘
Piše: HinaObjavljeno: 24. srpanj 2023. 22:24

Rukometaši Zagreba okupili su se u Kutiji šibica te su krenuli s pripremama za novu natjecateljsku sezonu, a nedostajala su tek ovoljetna pojačanja Filip Glavaš i Yoel Cuni Morales.

Najbolji hrvatski klub u pripreme za novu sezonu krenuo je s igračkim kadrom od 19 igrača, a uprava kluba nije isključila mogućnost dovođenja još jednog ili dva pojačanja prije početka natjecateljske sezone.

„Nova sezona, novi motivi i novi igrači. Sve je to pred nama. Ciljevi su jasni, dva domaća trofeja i što bolji plasman u Ligi prvaka. Skupina u Europi nije nimalo laka, ali idemo skupljati bodove počevši već od Kiela. Međutim, prije toga moramo se kvalitetno pripremiti. Sada ćemo uvodnih par dana iskoristiti za testiranja, fotografiranje, liječničke preglede, a onda krećemo s napornim radom. Težit ćemo iskristalizirati situaciju na nekim pozicijama, da pokušamo već na turniru u Doboju pokazati dobar rukomet i da zaključimo pripreme s dvije dobre prijateljske utakmice s Ferlachom u Austriji i Alkaloidom u Zagrebu“ poručio je trener Zagreba Slavko Goluža.

Kapetan Jakov Gojun uvjeren je u kvalitetu Zagreba uoči nove sezone.

„Pred nama je najteža faza priprema, treba stisnuti zube ovih mjesec dana na početku da probijemo led i spremni krenemo u sezonu. Mislim da imamo dobru momčad ove godine i uvijek kažem da je Zagreb opasan ako smo svi zdravi. Ovdje ćemo se lagano ubaciti u radni ritam, na Vlašiću odraditi taj visinski najteži dio priprema i onda se spustiti na turnir u Doboj i dati sve od sebe. Vremena nema previše i stoga je važno da se što prije priviknemo jedni na druge i da krenemo klapati kao prava momčad“, dodao je Gojun.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 13:24