Filip Glavaš

 ZELJKO PUHOVSK Cropix
NOVA AKVIZICIJA

U Zagreb stiže sjajno pojačanje za sljedeću sezonu: Potpisao reprezentativac sa Svjetskog prvenstva

Nametnuo se posljednjih godina dobrim igrama za nacionalni dres, a sada stiže u redove prvaka
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 15. svibanj 2023. 14:31

Dan nakon osvajanja Prvenstva Hrvatske u Našicama, nova dobra vijest iz PPD Zagreba. Novi igrač prvaka postaje aktualni hrvatski reprezentativac na desnom krilu, Filip Glavaš. Nakon odličnih sezona u riječkom zametu, posljednjih godina je Glavaš igrao u slovenskom Trebnju iz kojeg se nametnuo u reprezentaciju, sada mijenja klub i postaje član PPD Zagreba. To znači super konkurenciju na desnom krilu, jer će Ivanu Čupiću biti kud i kamo lakše kada kraj sebe ima Filipa Glavaša i Paola Kraljevića koji su bili i tandem desnih krila Hrvatske na posljednjem SP u Švedskoj.

- Zagrebu čestitke na osvojenom trofeju. Meni je dolazak u Zagreb ostvarenje sna, jer smo svi kao klinci pratili Zagreb i sanjali biti dio toga. To je iskorak u mojoj karijeri. Sebe vidim u ovom trenutku kao igrača koji može puno dobiti i naučiti uz sve iskusne igrače Zagreba. Igrati u Ligi prvaka je bila želja od malena, ovo je najviša stepenica i u Zagrebu i u reprezentaciji i sada težimo ići dalje u Ligi prvaka - zaključio je Filip Glavaš.

Tako se pomalo popunjava Zagrebova križaljka za iduću sezonu. Došli su Grbavac iz Cuence na gol za Slavića koji odlazi u Limoges, Ćorsović iz Trebnja i Suholežnik iz Celja na crtu za Musu koji odlazi u Kriens i Grahovca koji ide u Balingen, Morales iz Vardara na desnog vanjskog za Leimetera, Glavaš na desno krilo "pride", dok jedini odlazak koji dosad nije pokriven je onaj Stefana Dodića u Celje. Na sredini ostaje Sirotić, može i Kavčić, ali gotovo je izvjesno da će im se na "srednjoj lijevoj poziciji" priključiti još jedan bitan igrač do starta sljedeće sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 12:48