GORAN MEHKEK Cropix
DRAMA U DOMU SPORTOVA

Foto: Mučne scene uoči proslave naslova! Nesretna Umažanka ležala na terenu, Hitna se čekala čak 55 minuta

Loša scena zasjenila je slavlje domaćih. Umažanka je odnesena iz dvorane na nosilima
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 28. svibanj 2022. 20:09

LOKOMOTIVA - UMAG 36:19

LOKOMOTIVA: Ivančok (8+1), Bešen (4+2); Burić 2, Fureš 1, Šimara 9, Posavec 2, Ćurić 1, Petika 1, Kalaus 3, Japundža 3, Dežić 7 (2), Sedloska 1, Škarić, Nikolić 1, Malec 1, Posavac 4. Trener Nenad Šoštarić

UMAG: Blašković (1+1), Sladić (6); Miočinović 4 (1), Jajčević 5 (1), Raspudić 1, Kremer, Špoljar 2, Černeka 4, Krivokapić 3. Trener Valentino Štingl

SEDMERCI: Lokomotiva 3 (2), Umag 6 (3)

ISKLJUČENJA: Lokomotiva 10 minuta (Petika 14, 29, 34 CK, Kalaus 45, Posavac 48), Umag 4 minute (Kernjus 6, Krivokapić 31)


Tu nije bilo dvojbe. Lokomotiva je lako potvrdila četvrti naslov prvakinja Hrvatske i iduće sezone ćemo u Zagrebu gledati i Ligu prvakinja.

Umažanke nisu bile ozbiljan protivnik za prepolovljenu Šoštarićevu ekipu koja ima svoj ritam, bez obzira tko igrao. Umag je došao s deset igračica, od kojih dvije vratarke i svaka daljnja minuta za njih je bila preteška. Lokomotiva se brzo odvojila, u 20. minuti vodila 14:4, Andrea Šimara djelovala je za Umažanke kao Mbappe, kontri je bilo u izobilju i prednost je do poluvremena narasla do 15 golova razlike.

Nažalost, pred kraj je na podu dugo nakon skok šuta ostala ležati Katarina Raspudić iz Umaga, morala je doći i hitna pomoć (55 minuta se čekala!), a u pitanju je bila ozljeda leđa. Ta loša scena zasjenila je slavlje domaćih. Umažanka je odnesena iz dvorane na nosilima. Do kraja se pet minuta igralo bez kontakta.

image
GORAN MEHKEK Cropix

image
GORAN MEHKEK Cropix

Nakon utakmice stigle su i slavljeničke majice s natpisom 'Ponos svog grada', medalje, a pehar za prvaka Hrvatske podigla je kapetanica Dora Kalaus kojoj je ovo bila i posljednja utakmica, jer od iduće sezone nosit će dres Podravke.

image
GORAN MEHKEK Cropix
image
GORAN MEHKEK Cropix
image
GORAN MEHKEK Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 23:43