Nikolaj Jacobsen je komentirao poraz od Španjolske

 ATTILA KISBENEDEK Afp
IZNERVIRAO GA VLASTITI NAPAD

Danski izbornik gospodski čestitao Španjolcima: ‘Izgubili smo od boljih, a evo što me najviše nervira...‘

Danski izbornik Nikolaj Jacobsen se osvrnuo na poraz od Španjolske u polufinalu Eura
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2022. 22:06

Danska je nakon šest utakmica koje je odigrala na visokom nivou, izgubila dvije u nizu i tako se oprostila od finala. Prvo ih je pobijedila Francuska, a onda i Španjolska koja je nakon 29:25 ušla u finale Eura. Susret je prokomentirao danski izbornik Nikolaj Jacobsen koji je rekao kako je bolja ekipa pobijedila i dodao da ga je nervirao napad njegove ekipe.

"Najprije bih čestitao Španjolskoj. Mislim da su, kada pogledate cijelu utakmicu, zasluženo pobijedili. Najviše me nervira to što smo na početku utakmice igrali dobru obranu, ali u napadu smo radili greške. Ne radimo uvijek toliko grešaka. Bilo nam je teško stvarati šanse. Španjolska je igrala dobru obranu. Kad smo i uspjeli stvoriti neke šanse, nakon 15 minuta utakmice, njihov je golman dobro branio i donio im samopouzdanja u obrani. Nakon toga nismo uspijevali parirati", rekao je Jacobsen pa nastavio:

"Mogu samo reći da smo izgubili od bolje ekipe koja je nakon 20 minuta odigrala fantastičnu utakmicu. Gomez je bio nezaustavljiv, a mislim da nam je najviše naudio Canellas koji je igrao dobru obranu i još bolji napad. Čestitke još jednom. Želim Španjolskoj sve najbolje u finalu, a mi ćemo se pokušati oporaviti i napraviti sve u našoj moći da osvojimo broncu", zaključio je danski izbornik.

Linker
13. travanj 2024 21:21