Halil Jaganjac

 MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix
RASTE IZ DANA U DAN

Hrvatski dragulj razbio moćne Dance: ‘Ako nauči još neke stvari, bio bi bez dvojbi Top 5 u svijetu!‘

‘I još ima puno, puno prostora da bude bolji. Silno mi je žao što neću raditi s njima još godinu-dvije‘
Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 28. travanj 2022. 16:30

Halil Jaganjac je bio prvo ime velike pobjede Nexea protiv danskog GOG-a u Europskoj ligi, lijevi vanjski Našičana i hrvatske reprezentacije zabio je 9 golova iz 14 udaraca (64%) i po službenoj statistici nadogradio to s 4 asistencije, 2 ukradene lopte i jednom blokadom.

Ukupno je ove sezone zabio 108 golova u Europskoj ligi, niti u jednoj utakmici manje od četiri. Uz 9 golova GOG-u, isto toliko je zabio PAUC-u, Gorenju, La Rioji i Sävehofu u domaćim utakmicama, a najviše 10 utrpao je Silkeborgu, u prvoj utakmici koju su Našičani izgubili (33:27).

image

Halil Jaganjac

MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix

- Halil je još jednom bio silno motiviran pokazati se u najboljem svijetlu i to se i vidjelo tijekom utakmice. Imao je i malo nesreće jer je pogodio tri puta stativu, a bili su to udarci kojima golman nije bio ni blizu. On doslovno stasa iz dana u dan, iz treninga u trening, ali bez obzira na to koliko je već dobar on ima još puno, puno prostora da bude bolji. Ja to znam, on to zna i iskreno, silno mi je žao što neću raditi s njima još godinu-dvije. Halil je već sad jedan od najboljih igrača na toj poziciji u oba pravca, a da nauči još neke stvari bio bi bez dvojbi među Top 5 u svijetu - kaže Branko Tamše.

Linker
18. travanj 2024 08:01