ANTE CIZMIC Cropix
NEĆE GA BITI NEKO VRIJEME

Hrvatski reprezentativac mora na operaciju: ‘Da sam znao, vjerojatno ne bih igrao na Svjetskom prvenstvu‘

Pretpostavlja se kako ozljedu vuče još od studenog i utakmice protiv Leipziga
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 16. veljača 2023. 11:03

Ivanu Martinoviću slijedi dulja, svakako višemjesečna stanka. Hrvatski rukometaš, inače član bundesligaša Melsungena, mora na operaciju ligamenata stopala. Pretpostavlja se kako ozljedu vuče još od studenog i utakmice protiv Leipziga.

- Da sam to znao, vjerojatno ne bih igrao na Svjetskom prvenstvu - rekao je Martinović, inače na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj drugi najbolji strijelac Hrvatske s 31 golom.

Operacija će biti obavljena u Münchenu idućeg tjedna.

- U profesionalnom sportu morate biti svjesni da se mogu dogoditi ozljede koje će vas natjerati na dulju pauzu. Nakon operacije ću savjesno obaviti sve potrebne rehabilitacijske mjere kako bih se vratio punom snagom. Sada ne znam koliko će to trajati - poručio je Martinović za klupsku stranicu.

U klubu će imati svu potporu.

- Ivanu prije svega želimo uspješnu operaciju i potpuni oporavak. Ozljeda nije nepovoljna samo za momčad, one je prije svega težak udarac za samog igrača. Zbog Ivanove odsutnosti sada imamo samo iskusnog ljevaka Kaija Häfnera na mjestu desnog vanjskog. Dakle, imamo manje napadačkih opcija - rekao je sportski direktor Melsungena Michael Allendorf.

Linker
24. travanj 2024 07:44