Screenshot
BRUTALNE KRITIKE

‘Ma dosta! Ovo je bilo da ugasiš televiziju!‘ Evo kako su rukometne legende razmontirale Horvatovu Hrvatsku

Metličić, Šprem i Vuković nisu štedjeli hrvatsku reprezentaciju na poluvremenu protiv Maroka
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2023. 21:28

Hrvatska se opet mučila na Svjetskom prvenstvu. Nakon debakla protiv Egipta i uvjerljive pobjede protiv SAD-a, Kauboji su u prvom poluvremenu utakmice protiv Maroka ponovno pokazali sve svoje slabosti. Marokanci, koji su izgubili od SAD-a, sjajno su otvorili utakmicu, imali 5 pogodaka prednosti, a onda je prigrao Luka Cindrić i sa 6 golova iz 6 pokušaja vratio Hrvatsku u igru.

Kauboji su na poluvremenu okrenuli na 15:13, ali to nije nimalo odobrovoljilo velika imena hrvatskog rukometa, Peru Metličića, Gorana Šprema i Dragu Vukovića, koji su u poluvremenu iz studija RTL-a razmontirali igru naše momčadi.

"Ma dosta! Ovo je bilo da čovjek ugasi televiziju", kratak i jasan je bio Pero Metličić nakon čega je dodao:

"Ekipa koja je izgubila od SAD-a nama vodi 9:4 u prvom poluvremenu. Teška konfuzija i u obrani u napadu, bez samopouzdanja, i to se odražava na igru i rezultat", rekao je Metličić.

Goran Šprem ovako je doživio prvo poluvrijeme.

"Hajde da ovu utakmicu igraš sa četiri boda na kontu, ali ti igraš zapravo pripremu za Dansku u četvrtak. Ono što mene muči, obrana je u prvih 15 minuta bila šuplja, nikakva, pa Danci će nam zabijati u serijama. I ovih drugih 15 minuta nismo mogli - protiv Maroka!? Ali moram reći i ovo, Cindra sorry, večeras igraš fenomenalno", rekao je Šprem.

Drago Vuković zapanjen s koliko mekoće naši igraju obranu.

"Igramo premekano, šutaju nam iz polukontakta, a to je najgore i za golmana. Pa ja ne znam jesmo li imali 5 blokova na cijelom turniru. Moramo bit agresivniji, moramo se bolje kretati. Za ljude koji nisu igrali rukomet, obrana 5:1 se vježba mjesecima. U napadu igramo kao da nemamo ideje. Loše sve skupa", zaključio je Vuković.

Marok se raspao u drugom poluvremenu, Hrvatska je slavila sa 36:24, ali ukupni dojam pred okršaj s Danskom nikako nije dobar...

Linker
19. travanj 2024 09:05