MIRKO FERLIN Cropix
SLUŽBENA OBJAVA

Prva zvijezda hrvatske reprezentacije ima novi klub: ‘Istinski lider u obrani i savršeni strijelac‘

Francusku napušta nakon četiri godine, tri je provela u Metzu, dok je uoči ove sezone preselila u Paris
Piše: SNObjavljeno: 26. veljača 2024. 15:40

Hrvatska rukometna reprezentativka Ćamila Mičijević (29) ima novi klub!

Jedna od ključnih igračica u pohodu naših rukometašica na povijesnu europsku broncu u Danskoj 2020. od ljeta će nositi dres rumunjske Craiove, za koju trenutačno igra i njezina suigračica iz reprezentacije, Dejana Milosavljević.

Mičijević tako napušta Francusku nakon četiri godine, tri je igrala za najbolji tamošnji ženski klub, Metz, s kojim je dvije uzastopne sezone osvajala prvenstvo i kup (2022., 2023.), dok je uoči ove sezone preselila u Paris, trenutačno četvrtoplasiranu momčad na tablici.

image
JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF

"Tjedan započinjemo snažno i sretni smo što možemo objaviti da SCM Universitatea Craiova dovodi istinskog lidera u obrani i savršenog strijelca. Jedna od najvažnijih igračica europskog rukometa obući će plavo-bijeli dres. 29-godišnja Ćamila ima impresivan životopis i jedan je od kamena temeljaca hrvatske reprezentacije.

Na Europskom prvenstvu bila je jedna od najboljih igračica te je sa svojom reprezentacijom osvojila brončanu medalju, dok je u klupskoj karijeri igrala. Želimo joj puno sreće!", stoji u objavi rumunjskog kluba koji je našu sjajnu rukometašicu predstavio i prigodnim videom.

Linker
30. travanj 2024 21:17