JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF Jozo Cabraja/ Kolektiff
PONOSNI SPONZOR HR SPORTA

Telemach uoči Europskog prvenstva u rukometu organizira druženje s hrvatskim reprezentativcima

Zaljubljenici u rukomet ove subote imaju priliku susresti se uživo s našim igračima
Piše: PromoObjavljeno: 22. prosinac 2023. 17:11

Telemach Hrvatska, dugogodišnji sponzor Hrvatske rukometne reprezentacije, u subotu 23. prosinca od 10 do 13 sati, u svojoj trgovini u Arena centru u Zagrebu ugostit će mlade, talentirane rukometne reprezentativce – Zvonimira Srnu i Dominika Kuzmanovića. Prilika je to za sve obožavatelje rukometa i hrvatskog sporta općenito da se podruže s mladim talentiranim sportašima, fotografiraju i dobiju autogram ili zapucaju na rukometni gol te uoči blagdana osvoje nagradu koju će ponijeti za uspomenu.

Siječanj je već tradicionalno mjesec rukometa, a pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom, najmlađom do sada, važno je natjecanje - Europsko prvenstvo, s kojeg se naša reprezentacija tijekom godina čak šest puta vraćala s medaljom. Ovogodišnji domaćin natjecanja je Njemačka, a naša rukometna reprezentacija prvu utakmicu igra 12. siječnja 2024. godine protiv Španjolske, nakon čega slijede susreti s reprezentacijama Austrije te Rumunjske.

Telemach je bio uz rukometaše u njihovom najtrofejnijem razdoblju te zajedno s njima slavio uspjehe, a uz njih je i danas, kad nova generacija igrača kreće iznova pomicati granice. Velika postignuća ne događaju se preko noći, a koliko je iza njih truda, zalaganja i odricanja iz prve ruke zna Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha, nekad profesionalni sportaš koji ističe da je Telemach već godinama podrška hrvatskom sportu i profesionalnim sportašima, ali i onima koji se sportom bave amaterski.

„U vremenima kada mentalno zdravlje djece i mladih većina građana prepoznaje kao problem koji je potrebno prioritetno rješavati, više nego ikad prije trebamo se okrenuti sportu te djeci omogućiti da žive život punim plućima - i izvan digitalnog svijeta. Bavljenje sportom uči ih strpljivosti, upornosti i važnosti timskog duha, ali i uvažavanju različitosti, toleranciji i uključivosti. Upravo su to vrijednosti neophodne za zdrav, ispunjen i sretan život. I zato svako djetinjstvo koje učinimo aktivnijim, bez obzira na ishod, korak je na bolje za cijelo društvo“, naglasio je Ježina.

Stoga je druženje reprezentativaca s obožavateljima prilika, osim dodatnog vjetra u leđa za naše igrače i za posjetitelje, a naročito djecu i mlade, da osjete sportski duh koji će ih motivirati na bavljenje sportom.

Kao ponosni sponzor hrvatskog sporta, Telemach uz rukometnu reprezentaciju sponzorira i Hrvatsku vaterpolo reprezentaciju, a sponzor je i ovogodišnjeg Europskog prvenstva u vaterpolu koje se odvija od 3. do 16. siječnja 2024. godine na domaćem terenu - prvi tjedan u Dubrovniku, a potom u Zagrebu. Rukometna i vaterpolo reprezentacija najtrofejnije su reprezentacije hrvatskog sporta koje zaslužuju snažnu podršku. Jer lopta nije samo jedna i hrvatski sport čine crveno bijele kockice koji svaki sportaš s ponosom nosi na svom tijelu - na dresu ili na kapi, no svakako u srcu.

Linker
28. travanj 2024 03:57