Goran Perkovac s igračima

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
NEUGODNA IZNENAĐENJA

Teški udarci za Hrvatsku uoči početka Eura: Otpala još dva reprezentativca, evo koga je pozvao izbornik

Teško da će za prvi krug biti spreman i Kuzmanović, a još uvijek su bolesni Martinović i Lučin
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 06. siječanj 2024. 10:43

Sve je više problema u redovima Hrvatske uoči polaska za Mannheim i početka Europskog rukometnog prvenstva. Čini se da se pitanje viška igrača s početka priprema pretvorio u prirodnu selekciju, pa tako polako otpadaju jedan po jedan.

Prvo je nakon pregleda zbog problema s vratom otpao David Mandić, onda je večer nakon utakmice sa Crnom Gorom zbog koljena otpao Josip Šarac, Dominik Kuzmanović teško da će biti spreman za prvi krug, a još uvijek su bolesni i virozni Martinović i Lučin, dok je među njima bolje tek Karačić koji nekoliko dana nije trenirao.

Ispadanje Šarca došli smo u problem sa sredinom obrane, pa će kako stvari stoje izbornik Perkovac u tim pozvati provjerenog Marka Mamića koji je do posljednjeg dijela priprema u Poreču bio uz momčad. Reprezentacija do 9. siječnja ostaje u Poreču, taj dan putuje za Zagreb, a 10. siječnja leti za Mannheim. Do tada bi se većina toga trebala znati.

Zasad je izvjesno da u momčad na mjesto Mandića upada Mihić, umjesto Kuzmanovića Ivić, kao mogući vratar zatreba li pozvan je u Kristian Pilipović iz Schaffhausena, jasno je da će Šarca zamijeniti Mamić, ali još su tri imena viška uoči starta utakmice sa Španjolskom na kojoj smije nastupiti 16 igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 09:45