Nebojša Simić je bio jedan od heroja Crne Gore i najbolji igrač susreta sa Hrvatskom

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
JUNAK NAD JUNACIMA

‘U šoku sam! Odigrali smo Hrvatskoj nešto što nismo ni na treningu! Pitam suigrače je li ovo istina...‘

Nebojša Simić i njegova Crna Gora igraju najbolji turnir u povijesti, a jedna od žrtava je i Hrvatska
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2022. 19:05

Crna Gora je sa 32:26 pregazila Hrvatsku u utakmici prvog kola drugog kruga Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj, a junak te pobjede bio je vratar Melsungena i crnogorske reprezentacije Nebojša Simić.

"Znam da smo sposobni za nešto ovako, ali nevjerojatno je to doživjeti. Ne mogu vjerovati da smo igrali s toliko samopouzdanja. Odigrali smo i neke akcije i zabili neke golove koje nismo ni na jednom treningu uvježbavali. Bio sam u šoku! Nakon susreta sam suigrače morao pitati je li sve to istina, jesam li dobro vidio", rekao je oduševljeni Simić koji je proglašen i igračem utakmice:

"Uspijevam to zbog ljubavi prema domovini i velike podrške naših navijača. Imam osjećaj da mi je cijela Crna Gora pisala na društvenim mrežama. Kad osjetiš toliku ljubav i podršku, to izaziva dodatnu motivaciju kod svih nas da se prezentiramo što bolje."

Simić je otkrio i tajnu uspjeha Crne Gore koja je senzacija turnira.

"Igramo bez pritiska. Niti u jednom susretu nismo favoriti, a igramo kao da jesmo. Nevjerojatan je to osjećaj. Ne želim da stanemo. Želim da ovaj niz traje i dalje", zaključio je crnogorski golman.

Linker
02. svibanj 2024 17:41