MOHAMED ABD EL GHANY
VIŠE NO ŠTO STE MISLILI

‘Šokirao sam se kad je stigla poruka!‘ Apsolutni hit rukometnog SP-a otkrio koliko točno ima kilograma

Pivot reprezentacije DR Konga otkrio je da mu se javio i veliki Shaquille O‘Neal.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2021. 14:46

U utakmicama protiv Argentine i Danske svijet je, barem onaj njegov dio koji prati rukomet, oduševio 26-godišnji pivot DR Konga, Thierry Mvumbi Gauthier. Njegovom je pojavom na terenu mnogim rukometnim fanovima naraslo brdo upitnika iznad glava. Onako ogroman, s poprilično širokim "šlaufom" na trbuhu, stao je razbucavati obrane navedenih suparnika.

Vodili su Gauthier i kongoansko društvo protiv Argentine na poluvremenu ne bi li na kraju izgubili, a protiv Danaca nisu imali šanse. Pobijede li u utorak momčad Bahreina, plasirat će se kao trećeplasirani u drugi krug, gdje će, vjerojatno prvu utakmicu igrati odmah protiv Hrvatske. Ako Kauboji pobijede Katar, osvojit će prvo mjesto u skupini C, a Kongo će biti treći iz skupine D, što će zajedno tvoriti prvi par u drugoj rundi. Utakmica bi se igrala već u četvrtak.

image
MOHAMED ABD EL GHANY

No, da se vratimo na 26-godišnjeg gorostasa. Taj je i Argenticima i Dancima zabio po 4 gola, a pričalo se da ima 89 kilograma, koliko mu stoji u prijavi za SP. Na stranici IHF-a, Međunarodne rukometne federacije stoji da ima 110 kilograma, a jedan francuski medij došao je do točnog podatka kontaktiravši navodno, samog igrača.

Naime, otkrio je da je visok 195 centimetara i da ima čak 137 kilograma!

Video porukom mu se javio i veliki Shaquille O'Neal.

- Iznenadio sam se kad sam vidio da je poruka stigla iz SAD-a. To je zemlja košarke, a ne rukometa. Šokiran sam - rekao je.

Linker
24. travanj 2024 06:39