Vratar Srbije Vladimir Cupara smatra da mogu pobijediti Francusku

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
NADAJU SE DRUGOM KRUGU

Srpski mediji uglavnom prate što se događa s Đokovićem, rukometni klasik s Hrvatskom ih baš i ne zanima

Dio srpskih medija samoj utakmici nije dao veći značaj nego samo pisao o navijačima.
Piše: S.N.Objavljeno: 15. siječanj 2022. 23:29

Novak Đoković i odluka hoće li ili neće morati napustiti Australiju glavna su tema kod svih srpskih medija, ali i dvoboj rukometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije dobio je zasluženu pažnju.

"Hrvatskoj rukometni rat u Segedinu, Cindrić je klasa, Orlovi još imaju šansu za drugi krug", tim je naslovom MozzartSport opisao pobjedu 'Kauboja', a isti portal donosi i kalkulacije oko toga kako Srbija može do drugog kruga Eura.

B92 je utakmicu ispratio s naslovom "Srbija izgubila od Hrvatske – odluka protiv moćnih Francuza", a zatim i izjavu vratara Vladimira Cupare.

"Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Protiv Francuske ćemo dati sve od sebe. Ako hoćemo igrati u glavnoj rundi, moramo da pobjedimo. Znamo kako to uraditi, kako da se pripremimo i dat ćemo sve od sebe", rekao je vratar koji je prikupio 10 obrana na utakmici.

Naslov izvještaja s utakmice na stranicama Radio televizije Srbije donosi kako su reprezentativci Srbije ostali bez snage u finišu. Kurir rukometu nije dao nikakvu pažnju, ali jeste navijačima pa donosi tekst pod naslovom "Hrvati vikali 'Ubij Srbina! Skandal u Segedinu: Srpski navijači im brutalno odgovorili!"

"Srbija pala u Segedinu! Hrvati prejaki za hrabre 'orlove'", naslov je na Informeru koji se također bavi skandiranjem hrvatskih navijača dodajući kako 'tako to rade oni u Europskoj uniji'.

Linker
02. svibanj 2024 23:42