Screenshot: Youtube
NE MIRE SE S PORAZOM

Teške optužbe iz Srbije: 'Pokrao nas je makedonsko-crnogorski sudački lobi!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. siječanj 2016. 23:07

U dramatičnom finalu velike utakmice vrijedne drugog kruga natjecanja, Srbija se porazom od Makedonije oprostila od daljnjeg natjecanja na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Srbiji je trebala pobjeda, koju su imali, ali je Manaskov u zadnjih deset sekundi donio reprezentaciji Ivice Obrvana veliki remi, prolaz i okršaj protiv Hrvatske.

Premda su srpski igrački s terena izašli sa suzama, njihovi šefovi u Savezu izvukli su umjesto maramica optužbe koje su odlaslali na adresu - makedonsko-crnogosrkog lobija.

"Na našu veliku žalost ovo je sve djelo šefa sudaca EHF-a, Dragana Načevskog koji je po tko zna koji put eliminirao našu reprezentaciju. Suci koje je odredio bili su jači od naših sjajnih reprezentativaca. Protiv nepravde i makedonsko-crnogorskog lobija nije išlo", govori potpredsjednik upravnog odbora rukometnog saveza Srbije. Siniša Lazić. "Isto je bilo u polufinalu SP-a u Francuskoj, kao i u Nišu prije par godina protiv Islanda kad nas je Načevski eliminirao kao delegat. Poništio nam je čisti gol. I prije godinu dana u Osijeku taj čuveni Načevski nas je izbacio s prvenstva u suradnji s Crnogorcem Peđom Boškovićem. Njegov brat Marjan Načevski nije ništa bolji prema našim klubovima u utakmicama regionalne lige", piše Lozić u priopćenju. "Kako delegat SEHA lige može na tribinama u Krakowu voditi navijanje? Zar Načevski može delegirati suce makedonskoj reprezentaciji i to mjesecima prije početka Eura? Hoće li netko reagirati? Sram ih bilo za onakvu krađu. Načevskog više ne želimo ni vidjeti!"

Linker
25. rujan 2024 09:23