NAKON ŠOKANTNOG PORAZA

Treća promjena na klupi u istoj sezoni: Podravka Vegeta i službeno dobila novog trenera

Mrđen će novi debi imati već u utorak, kad Podravka igra zaostalu prvenstvenu utakmicu s Trogirom
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. listopad 2021. 13:37

Goran Mrđen preuzima Podravku Vegetu, potvrdio je koprivnički klub u ponedjeljak u pozivu na konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljen novi trener. Pressica će se održati u utorak s početkom u 11.30 sati.


Mrđen je već treći trener Koprivničanki ove sezone, nakon smjene Nevena Hrupeca koji je neočekivano izgubio od Lokomotive, ekipu je privremeno vodio pomoćni trener Antonio Pranjić. Još nije poznato tko će biti u Mrđenovom stručnom stožeru, no ne očekuju se (pre)velike promjene.


Uspješno je ovaj koprivnički stručnjak krenuo u sezonu s rukometašicama Zrinskog iz Čakovca, no Podravkin se poziv ne odbija. Na novom poslu očekuje ga borba za naslov prvakinja Hrvatske s Lokomotivom te pokušaj prolaska skupine u Ligi prvakinja, gdje Podravka nakon pet kola ima dva osvojena boda, a u nedjelju slijedi izuzetno važno gostovanje kod Borussije u Dortmundu.


Prije toga Mrđen će svoj novi debi u ulozi Podravkinog trenera imati već u utorak, kad Podravka u Koprivnici igra zaostalu prvenstvenu utakmicu s Trogirom (17.00).

Linker
28. travanj 2024 05:55