GORAN MEHKEK Cropix
SRBI U NEVJERICI

Trener tvrdi da je bivši igrač Zagreba preko noći izgubio 30 posto mišića: ‘Šokiran sam i tužan‘

Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom, rekao je trener Vojvodine Boris Rojević
Piše: SNObjavljeno: 12. veljača 2024. 15:44

Srpski rukomet zadesila je šokantna vijest. Stefan Dodić, talentirani srednji vanjski i član Vojvodine koji ima samo 20 godina, ponovno se ozlijedio, ali sada su stvari puno ozbiljnije nego ranije, jer karijera mu je pod velikim upitnikom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dodić trenutno igra u Srbiji, a jedno vrijeme proveo je i u Zagrebu kada je u kolovozu 2022. stigao na jednogodišnju posudbu iz poljskog Lomza Vive Kielce. Nakon toga otišao je u Vojvodinu, a u karijeri je još igrao za Metalurg, Ohrid i Vardar. Ujedno je i najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka, a s juniorima Srbije je 2022. osvojio brončanu europsku medalju.

Prošlog vikenda u pobjedi Vojvodine nad Partizanom (30:25) završio je na tribinama zbog zasad nedefiniranih zdravstvenih problema.

image

RONALD GORŠIĆ/Cropix

- Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom, rekao je Boris Rojević, trener Vojvodine. Potom je nastavio:

- Ustao je jutros i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam i cijeli dan nervozan i jako tužan. Mislim da je to dijete trebalo biti netko tko će nositi reprezentaciju i Vojvodinu u sljedećim sezonama. Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, cijelu Europu, i vidjeti što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije imao pravu dijagnozu dosad - zaključio je Rojević.

Linker
12. veljača 2024 15:48