Jim Gottfridsson

 ADAM IHSE Afp
STIGLA SLUŽBENA POTVRDA

Veliki hendikep za Šveđane u završnici Svjetskog prvenstva: ‘Stvarno mi je žao i baš je frustrirajuće...‘

Švedska će protiv Francuske polufinale igrati u petak, od 21 sat, pred svojim navijačima u Stockholmu
Piše: HinaObjavljeno: 26. siječanj 2023. 11:21

Jim Gottfridsson, jedan od najjačih aduta rukometne reprezentacije Švedske, neće moći igrati u završnici Svjetskog prvenstva zbog teške ozljede koju je zadobio na četvrtfinalnom susretu protiv Egipta.

Jedan od dva domaćina Svjetskog prvenstva ostao je do kraja bez najboljeg igrača prošlogodišnjeg Europskog prvenstva kada su Šveđani postali prvaci. Prvotno se mislilo kako je njegova ozljeda lakše prirode te da će moći igrati već u polufinalu protiv Francuske, no obavljeni rendgen tijekom noći je pokazao drugačije.

Došlo je do loma ruke i Gottfridsson će morati pauzirati najmanje dva mjeseca, službeno je rečeno iz Švedskog rukometnog saveza, a prenosi agencija dpa.

- Stvarno mi je žao i baš je frustrirajuće jer sam sanjao o tome da igram završnicu i finale Svjetskog prvenstva na domaćem terenu pred našim navijačima - rekao je Gottfridsson.

Švedska će protiv Francuske polufinale igrati u petak, od 21 sat, pred svojim navijačima u Stockholmu, dok u Gdanjsku, istoga dana od 18 sati, finale love rukometaši Španjolske i Danske.

Linker
05. prosinac 2023 14:16