Luka Šebetić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
TRANSFER U ŠPANJOLSKU

Veliko olakšanje za HR reprezentativca: Napustio je Ukrajinu, spasio sebe i obitelj i odmah našao novi klub

‘Nismo oklijevali iskoristiti situaciju da dovedemo igrača najviše razine‘, priopćio je španjolski klub
Piše: HinaObjavljeno: 23. ožujak 2022. 12:15

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Šebetić prešao je iz ukrajinskog Motor Zaporožja u španjolskog prvoligaša Vivero Herol Navu, izvijestio je njegov novi klub u srijedu.

Šebetić, 27-godišnji desni vanjski igrač, napustio je Zaporožje jer je u Ukrajini zaustavljeno prvenstvo nakon ruske invazije na tu zemlju.

"Idući ponedjeljak će se staviti na raspolaganje, nakon što potpiše ugovor kojim će biti vezan do kraja sezone", priopćila je Nava koja zauzima 10. mjesto među 16 klubova u španjolskom prvenstvu.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Nava je klub iz mjesta Nava de la Asunción koje ima nešto manje od 3.000 stanovnika, a nalazi se pored grada Segovije, u središnjoj Španjolskoj.

"Nismo oklijevali iskoristiti situaciju da dovedemo igrača najviše razine", priopćio je klub osnovan 1976. godine dodavši da će u nadolazećim danima izvijestiti kada će Šebetić biti predstavljen javnosti.

Hrvatski ljevak je ove sezone zabio 27 golova za Motor Zaporožje u 11 utakmica Lige prvaka. Šebetić je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu 2016. u Poljskoj.

Linker
21. travanj 2024 20:52