Ronald Gorsic / CROPIX
'ON JE KAO LUTRIJA, AKO POGODI...'

SVAKA ČAST, VUJOVIĆU ''Ovaj put je voljni moment bio vrhunski i zato nemam što reći! Čestitam Mađarima!

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 02. listopad 2016. 11:26

Zagreb nije uspio, drugi poraz teško je pao svima, posebno treneru Veselinu Vujoviću.

- Još smo zeleni. Makar mi to farbamo, trudimo se da izgleda drukčije, neke stvari ne idu preko noći. Najiskusniji su odigrali dobro, ali mladi baš i nisu.

Što se dogodilo Mandaliniću, koji nikad ne dodaje da dvaput dodaje na kraju?

- Ne znam. On je nekad kao lutrija, ako ga pogodi... Ima situaciju za šutnuti pa ne šutne, ima za ne šutnuti pa šutne, pa šutne iz nemogućeg. Nema tajming. Ne znam jesu li to utakmice, ali to je tako, morat ćemo raditi dalje. I Šebetić je daleko od forme, Vujić se skrivao, Jotić je premlad za ovakve utakmice, Joso nije igrač za deset golova, on je svoje odradio korektno... Sve su to naše realnosti. No, ovaj je put voljni moment bio vrhunski i nemam što na tom planu reći. Zato čestitke Mađarima.

Pohvalio ih je Vuja i dodatno.

- Igrali su Mađari jako dobro cijelo vrijeme. Bili smo mi u utakmici do posljednje tri-četiri minute, a onda je iskustvo odlučilo pobjednika. Dvije izbrzane situacije koštale su nas poraza.

Zaključio je...

- Start lige prvaka je loš. Nije lako. Morate usporedno stvarati igrače i stvarati rezultat. Ne žalim se, mladost nas ponekad i košta, a bilo bi nam lakše da imamo toliko igrača koliko ih ima Szeged. No, što je, tu je. U ovoj situaciji svi ćemo pokazati koliko smo jaki kao klub. Uvjeren sam da ćemo napredovati - pokušao je izvući zrno optimizma trener.

Juan Carlos Pastor, trener Szegeda bio je kratak:

- Uvijek je teško pobijediti u Zagrebu. Obrana je bila ta koja je odredila utakmicu, u posljednjih pet minuta je bolje funkcionirala naša. Bili smo koncentrirani i to je odlučilo pobjednika. Zadovoljan sam jako, ovo su vrlo važni bodovi za nas uoči dolaska Kielca.

Linker
13. svibanj 2024 02:52