REUTERS
GOST NA RADIJU MARCA

VESELIN VUJOVIĆ PONOVNO PODIGAO PRAŠINU Španjolcima bez dlake na jeziku otkrio: 'Kod sudaca ponekad osjetim miris alkohola...'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 25. ožujak 2018. 16:04

EHF pravda je stigla Veselina Vujovića. Platio je u Našicama, s tri utakmice zabrane u Europi. A sve je počelo na Euru u Hrvatskoj kada je opravdano poludio na suce protiv Njemačke pa se, bez zaštite bilo koga, neopravdano ponio prema EHF-u.

Tada je zbog grižnje savjesti EHF-a prošao bez kazne (a Lino kažnjen s 5.000 eura), no i njemu je bilo jasno da to nije kraj. Proteklih dana gostovao je na Radiju Marca, kao i uvijek originalno.

- Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji šute. Kad je natjecanje, uvijek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju što će jesti u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prijevoz... I ja vidim da naš sport ne napreduje s tim ljudima. I znam da će me kazniti kada čuju ove izjave, ali neka, jer kako god ja sam ponosan i nisam uplašen.

REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS

Iskreno je priznao:

- Neću reći da sam nevin, ponekad ne mogu izdržati neke stvari. U nekim odlukama ne postoji namjera, svjestan sam toga, no teško se nosim s tim. Ali isto tako svi znamo da su Danci, Francuzi i Nijemci nedodirljivi.

Pa još malo o sucima...

Handball - Men's EHF European Handball Championship - preliminary round Group C - Slovenia v Germany - Arena Zagreb, Zagreb, Croatia - January 15, 2018.  Slovenia’s head coach Veselin Vujovic talks with referees. REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

- Kada naprave pogrešku, a ja skočim i ponekad osjetim miris alkohola. Htio sam to staviti u zapisnik već, ali delegat i predsjednik su preporučili da ne stavljam, jer bi kaznio nas, a ne njih. Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa dođe do toga da suđenje bude skandalozno u moju korist... Žive od ovog sporta, a imaju samo svoj interes.

Linker
03. svibanj 2024 04:34