Paula i Stela Posavec
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
PODNEVNO SLAVLJE

VIDEO Baklje, suze radosnice i velike ovacije: Pogledajte kako su dočekane brončane sestre blizanke

Paula i Stela Posavec su dočekane uz gromoglasne ovacije i spektakularnu pirotehničku pratnju.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2020. 14:20

Dan nakon povratka iz Danske s europskog prvenstva na kojem su naše rukometašice osvojile brončanu medalju, pripremljen je doček uz svečani prijem za dvije međimurske sestre blizanke.

Točno u podne su ispred zgrade Međimurske županije dočekane Stela i Paula Posavec. Dvije sjajne rukometašice iz Strahominca dočekane su od strane njihove rodbine, prijatelja i poznanika uz djelatnike i igračice čakovečkog rukometnog kluba Zrinski.

Bilo je i suza radosnica, a župan međimurski Matija Posavec nije mogao zaobići "klasično" čestitanje, što je značilo da je morao prekršiti i neke epidemiološke mjere... No, valjda mu nitko neće zamjeriti.

- Zahvalila bih svima vama koji ste stalno uz nas, koji nas bodrite i hrabrite, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala našoj obitelji koja nas je stalno podupirala, iznimna je čast stajati danas ovdje i biti okrunjen ovom medaljom, kroz suze je rekla mlada rukometašica Paula Posavec za Međimurske novine.

- Stalno spominjemo da uopće nismo svjesne što se to dogodilo zadnja dva tjedna. Mislim da ćemo postati svjesne tek nakon par dana kad se slegnu sve emocije. Sad uživamo u ovim trenucima. Nemamo riječi kojima bi zahvalili svima, ne samo onima koji su nas bodrili kroz prvenstvo, već kroz cijeli život - dodala je Stela Posavec.

Linker
19. travanj 2024 07:08