JOZO CABRAJA/KOLEKTIFF Jozo Cabraja/Kolektiff
NEOČEKIVANI GOST

Video: Lino Červar stigao na trening Kauboja! Emotivna slika iz Kutije šibica uoči turnira godine

‘Morao sam doći, kako ne bih došao...‘, rekao je Červar po dolasku u dvoranu gdje trenira Hrvatska.
Piše: Predrag Žukina/Jutarnji listObjavljeno: 08. ožujak 2021. 19:58

Kakva lijepa "slika" na prvom treningu rukometne reprezentacije koja se u Zagrebu priprema za olimpijski kvalifikacijski turnir u Montpellieru! Da se čovjek raznježi.

Novi izbornik Hrvoje Horvat i igrači došli su na teren Kutije šibica, svi su se međusobno pozdravili kad se na tribinama ukazao "on". Naravno, Lino Červar. Nasmijan, vidno zadovoljan, puno zdraviji no što je bio posljednje vrijeme. Osmijeh od uha do uha.

Glasnogovornik i team menadžer Ivica Maraš pokušao se našaliti - i uspio je - ovdje potpisanog zamolio je da s tribina odstrani "sve one koji nemaju PCR testove". Pritom je pokazao baš na Linu usput i njemu dobacujući da ga moli da napusti dvoranu.

Naravno, uz veliki osmjeh, a zatim je zamolio Linu da se spusti na teren i pozdravi igrače što je ovaj i učinio. Dečki su na trenutak okružili svog bivšeg šefa, on se na brzinu pozdravio sa svojim nasljednikom Horvatom i svima zaželio sreću u Montpellieru. Duvnjak i Čupić zadnji su ga iskreno pozdravili. Zaista lijepa gesta - i Linina i ona njegovih nekadašnjih igrača:

- Krv nije voda! Morao sam doći, kako ne bih došao?! Dobro je, odlično se osjećam nakon svih problema s bubrežnim kamencima i s uklještenjem živca u leđima, koji su me mučili i prije SP-a, rekao je Lino još na tribinama.

Stigao se Lino na terenu pozdraviti s većinom igrača pojedinačno, a zatim se pridružio Ivici Udovičiću i Damiru Poljaku s kojima je s tribina pratio trening.

Da, zaista, "krv nije voda" - nije Lino Červar otišao iz reprezentacije. Uvijek će biti tu...

Linker
16. travanj 2024 09:32