SCREENSHOT HRS/EHF
POEZIJA U POKRETU

Video: Ovo su nekad radili Balić i društvo! Pogledajte jedan od najljepših poteza EURA u režiji Hrvatica

Odličnu predstavu naše su djevojke okrunile potezom o kojem će se još pričati.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2020. 08:01

Hrvatske rukometašice pišu povijest našeg sporta sjajnim partijama na Europskom prvenstvu. U Danskoj su izabranice Nenada Šoštarića u četvrtak došle do četvrte pobjede na turniru iz jednakog broja utakmica. Svladale su Rumunjke rezultatom 25:20 i tako došle na mali korak do plasmana u polufinale Eura.

U trenucima kada je dvoboj protiv Rumunjske već bio rezultatski rješen, bilo je lijepo vidjeti jedan od posljednjih poteza naših rukometašica na terenu u Koldingu. Ćamila Mičijević je proslijedila loptu na krilo do Andree Šimare koja je efektno, iz skok-šuta dodala na "cepelin" Valentini Blažević.

Za Blažević je to bio sedmi pogodak na utakmici, čime je bila najefikasnija naša igračica, a njoj je pripala i nagrada za MVP susreta protiv Rumunjske. Odmah nakon zadnjeg zvuka sirene uslijedila je velika radost za sve naše rukometašice.

Sljedeći susret hrvatske rukometašice igraju protiv Norveške, u subotu od 18.15 sati. U slučaju pobjede, naše bi se djevojke sigurno plasirale u polufinale. U posljednjem kolu u utorak igraju protiv Njemačke.

Prekrasan pogodak u režiji Mičijević - Šimara - Blažević pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 18:57