Sandro Obranović
 JURE MISKOVIC/CROPIX
POTPISAO NA GODINU DANA

Vratio se u Zagreb nakon pet godina: ‘Ovdje se slaže jedna jako dobra momčad!‘

‘Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine‘
Piše: HinaObjavljeno: 11. svibanj 2021. 12:02

Rukometaš Sandro Obranović potpisao je jednogodišnji ugovor s PPD Zagrebom čiji je član bio od 2013. do 2016. godine, objavio je u utorak zagrebački rukometni klub na svojim stranicama.

Nakon toga je Obranović pet godina proveo u inozemstvu, igrao je u Szegedu, Chamberyu te posljednje tri godine u Brestu.

"Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže za iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona", izjavio je na potpisivanju Obranović.

Linker
24. travanj 2024 12:40