AP
POBJEGLI IZ OI SELA

Sedam Kamerunaca odlučilio ostati u Europi zbog ekonomskih razloga

Piše: HinaObjavljeno: 08. kolovoz 2012. 11:19

LONDON - Sedam kamerunskih sportaša nestalo je s Olimpijskih igara u Londonu , objavilo je kamerunsko ministarstvo sporta i obrazovanja.

Pet boksača, plivač i jedna nogometašica - napustili su Olimpijsko selo i odlučili su ostati u Europi iz ekonomskoh razloga.

- Ono što je najprije bilo glasina pokazalo se istinom. Sedam kamerunskih sportaša koji su nastupili na Olimpijskim igrama u Londonu nestalo je iz Olimpijskog sela, izjavio je šef Kamerunskog olimpijskog odbora David Ojong.

Prema Ojongovim riječima, pričuvna vratarka ženske nogometne reprezentacije Drusille Ngako je prva nestala. Dok su njene suigračice otišle u Coventry na pripremu za zadnji susret protiv Novog Zelanda, ona je nestala.

Nekoliko dana kasnije plivač Paul Ekane Edingue je nestao zajedno sa svojim stvarima iz sobe u Olimpijskom selu. Ojong je dodao i da je pet igrača koji su ispali s Igara u ranijoj fazi natjecanja Thomas Essomba, Christian Donfack Adjoufack, Abdon Mewoli, Blaise Yepmou Mendouo i Serge Ambomo nestali iz sela u nedjelju.

Ojong je dodao da svi trenutno imaju vize koje im dopuštaju boravak u Velikoj Britaniji do studenog 2012.

Linker
19. svibanj 2024 11:59