Tom Dulat/Getty Images
JUTARNJI DOBIO POTVRDU

SENZACIONALAN ODGOVOR ZAGREBA SPLITU Najbolji hrvatski klub u najvećem transferu u povijesti dovodi najboljeg malogometaša svijeta!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 06. travanj 2016. 15:07

Neto u Splitu? Budite ozbiljni, mi imamo pravi odgovor, kao da je Nacional poručio Splićanima koji su prije kojeg tjedna doveli nekad najboljeg malonogometaša svijeta. Zagrepčani su, naime, ni više ni manje krenuli po Ricardinha, najboljeg malonogometaša u povijesti!

Senzacionalno je jutros zazvučala vijest da Ivica Đolo kreće po portugalskog futsal majstora, čije čudesno umijeće oduševljava, a njegovi potezi na youtubeu imaju puste milijune pregleda. Bez daljnjega, radi se o transferu koji bi odjeknuo planetom!

"Da, istina je, poslali smo službenu ponudu, ali o svemu ne bih u ovome času detaljnije govorio", kazao je Ivica Đolo za Jutarnji list, koji, pak, neslužbeno doznajemo da je Nacional madridskom Interu poslao ponudu tešku dva milijuna eura!

Ujedno, pak, Zagrepčani 30-godišnjaku daju pola milijuna eura godišnje, što je dvije stotine tisuća eura više nego trenutačno zarađuje.

Ako se transfer ostvari, bit će, bez sumnje, najveći transfer u povijesti futsala!

Linker
25. travanj 2024 09:34