DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PRIZNANJA NAKON SEZONE

Leona Popović i Filip Zubčić najbolji, evo tko je proglašen za najboljeg trenera

Za najuspješnijeg skijaša Hrvatske u sezoni 2021/22 proglašen je Filip Zubčić iz Skijaškog kluba Končar
Piše: HinaObjavljeno: 11. lipanj 2022. 17:02

Najuspješnija skijašica je Leona Popović (SK Rijeka), a trener Marko Šuman.

Na Sljemenu je u subotzu održana dodjela nagrada Hrvatskog skijaškog saveza najboljim skijašima, snowboarderima i klubovima u sezoni 2020/202, proglašenje ukupnih poredaka „Hep Croski kupa“ i „Hep FIS Croski kup-a“ u alpskim disciplinama, „Hrvatskog pokala“ u skijaškom trčanju,"Snowboard.toura" u snowboardu i „Ljetnog i cicibanskog kupa“ u ski rolanju za sezonu 2021/2022.

Najbolja skijašica-trkačica je Vedrana Malec (SK Sljeme-Zagreb), a najbolji skijaš-trkač Marko Skender (TSK Ravnogorac). Najbolja ski rolerašica je Tena Hadžić (SK Sljeme-Zagreb), a najbolji ski roleraš Marko Skender (TSK Ravnogorac), dok je najuspješnija trenerica Lorena Malec Mlinarić.Pokal najbolje hrvatske snowboarderice dobila je Lea Jugovac (SBK Ri-Fun), a najuspješniji snowboarder je Dante Brčić (SBK Medveščak).

U sklopu događanja organizirano je i tradicionalno čišćenje skijaških staza na Sljemenu, a u čišćenju su sudjelovali članovi klubova, treneri, hrvatski reprezentativci i vodstvo Hrvatskog skijaškog saveza.

Linker
21. rujan 2023 23:31