Manuel Feller ima novi imidž

 OLYMPIC TEAM AUSTRIA Olympic Team Austria
LUDA NOĆ

Manuel Feller u ludoj proslavi izgubio Globus, a ostao je i bez kose, pogledajte novi imidž slavnog skijaša

Proslava je bila u skladu s ostvarenim ili kako bi on rekao “ako nećeš proslaviti ovako nešto, što hoćeš”
Piše: Renata BeluhanObjavljeno: 21. ožujak 2024. 07:55

Nekima uspije rano, neki moraju čekati. Manuel Feller je iz ove druge skupine, ali je s 31 godinom napokon dočekao. Do ove sezone je Austrijanac imao samo dvije pobjede u Svjetskom kupu, ove ih je zime skupio četiri, svih 10 slaloma završio u top 5 i apsolutno zasluženo osvojio slalomski Globus.

Proslava je logično bila u skladu s ostvarenim ili kako bi on rekao “ako nećeš proslaviti ovako nešto, što hoćeš”. Globus je poslužio i kao pokal iz kojeg se pilo, a sljedeće jutro se pobjednik probudio bez njega. I bez ideje gdje je završio.

Srećom po njega, potragu mu je brzo skratio razgovor s fizioterapeutom koji ga je obavijestio kako je pokal “prespavao” u njegovom krevetu.

No, nije Feller ostao, makar nakratko, samo bez Globusa, nego i bez dugačke kose po kojoj je bio prepoznatljiv. No, ovo drugo nije imalo veze s proslavom ni osvajanjem trofeja...

- Ošišao sam se i prije četiri i pol godine i donirao kosu za izradu perike. Moj fizioterapeut, koji je imao kosu slične dužine kao ja, imao je sličan plan pa samo se dogovorili da se ovaj put zajedno ošišamo. Tijekom utrke u Madonni odlučili smo da ćemo to napraviti u Saalbachu na završnici, pa je ispalo da se to samo dobro poklopilo s Globusom - objasnio je Feller.

Linker
24. travanj 2024 20:10