Wendy Holdener

 Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
TUGA U ŠVICARSKOJ

Slavna skijašica oplakuje prerano preminulog brata: ‘Ostavlja veliku prazninu koja nikad neće biti ispunjena‘

‘Njegove su supermoći popustile. U prisutnosti obitelji je krenuo na svoje posljednje putovanje‘
Piše: SNObjavljeno: 23. veljača 2024. 22:53

Tragične vijesti dolaze iz svijeta skijanja. Švicarska skijašica Wendy Holdener javila je kako oplakuje svojeg brata Kevina koji je s 34 godine izgubio bitku s rakom.

Wendy je u emotivnoj poruci u ime njezine obitelji napisala kako je Kevin izgubio bitku s opakom bolešću s kojom se bori dugih 14 godina.

"Rano ujutro 22. veljače, Kevin, moj brat, osoba od povjerenja i menadžer, sin mojih roditelja, brat Stevea i Carmenin muž, preminuo je s 34 godine", napisala je Wendy čiji je brat s 20 godina saznao da boluje od rijetkog i kompleksnog tipa raka pa dodala:

"Bolest je Kevinu uzela san da ima svoju vlastitu skijašku karijeru, ali sve nas je impresionirao voljom da preživi i radošću s kojom je živio. Hrabro se borio i uspio dobiti još nekoliko godina života. Nažalost, njegove su supermoći popustile. U prisutnosti obitelji Kevin je krenuo na svoje posljednje putovanje nakon duge bolesti. Već nam jako nedostaje", napisala je Wendy.

Kevinova smrt je duboko potresla cijelu obitelj.

"Ostavlja veliku prazninu u našoj obitelji i okruženju koja nikada neće biti ispunjena. Jako smo tužni", poručila je skijašica.

Linker
03. svibanj 2024 19:03