AP
NHL LIGA

Slavlje Pittsburgha i Detroita

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2014. 10:54

U sudaru vodećih momčadi konferencija NHL lige Pittsburgh je kao gost bio bolji od Anaheima s 3-2 nakon izvođenja kaznenih udaraca...

Dvaput su Ducksi u osnovnom dijelu utakmice imali prednost, oba puta zahvaljujući pogocima Coreyja Perryja, ali gostujući su se hokejaši vraćali golovima Deryka Engellanda i Jevgenija Malkina. Odlučujući je, pak, pogodak za Penguinse u izvođenju penala zabio Brandon Sutter.

Detroit je u svojoj Joe Louis Areni deklasirao New Jersey sa 7-4, a prvo je ime utakmice bio Johan Franzen koji je upisao po dva pogotka i asistencije. Gustav Nyquist je dodao gol i tri asistencije, a David Legwand pogodak i dva dodavanja za Red Wingse. Detroit trenutno drži osmu poziciju na Istoku, posljednju koja vodi u doigravanje.

Florida je s 2-0 bila bolja od Buffala, a Roberto Luongo je u povratničkoj utakmici za Pantherse obranio svih 25 udaraca i upisao četvrti ''shutout'' sezone. Podsjetimo, Vancouver je u utorak mijenjao Luonga u Floridu za koju je već branio od 2000. do 2006.









NHL liga, petak:

Carolina - New York Rangers 2-4

Detroit - New Jersey 7-4

Florida - Buffalo 2-0

Calgary - New York Islanders 4-3

Anaheim - Pittsburgh 2-3, penali

Linker
16. lipanj 2024 03:11