Guild Eagles

Bad News Eagles potpisali za Guild Esports

Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 14. studeni 2023. 14:21

Bivša postava Bad News Eagles su potpisali za novu organizaciju i otkrili da će igrati pod imenom Guild Eagles. Organizacija Guild Esports sa sjedištem u Velikoj Britaniji već je ušla u svijet Counter Strikea potpisivanjem ženskog tima u ožujku, a sada proširuje prisutnost u Counter Strike esportu potpisivanjem prve muške postave pred PGL Major u Kopenhagenu.

Tim koji čine Flatron "juanflatroo" Halimi, Rigon "rigoN" Gashi, Genc "gxx-" Kolgeci, Sener "SENER1" Mahmuti i Dionis "sinnopsyy" Budeci bio je bez organizacijske podrške od svog osnutka prije gotovo dvije godine. Unatoč tome, kosovski sastav sudjelovao je na tri Majora i dospijevao do Legend stagea na svakom od njih, postavši pritom omiljena underdog priča.

"S izlaskom CS2 shvatili smo da nema boljeg trenutka da povećamo svoju prisutnost u Counter-Strikeu. Put Bad News Eaglesa bila je inspirativna i odražava stav koji cijenimo ovdje u Guild Esportsu – jedva čekamo podržati ih na njihovom putovanju u CS2", izjavila je Jasmine Skee, izvršna direktorica Guild Esportsa.

Stručni stožer u sastavu Jonatan "Devilwalk" Lundberg i Kevin "kRYSTAL" Amend također je prešao u novu organizaciju, a Šveđanin je pun hvale za viziju GUILD-a. "Imali smo ponude od nekoliko organizacija tijekom našeg vremena kao nepotpisani tim, ali na kraju smo shvatili da je Guild najbliža onome što želimo postići u CS2."

Linker
14. studeni 2023 14:24