Reboot Develop Blue

Posebno izdanje AFK showa

Elita gamedev industrije na Reboot Developu u Dubrovniku

Piše: Marija Bubanović, GameHubObjavljeno: 18. listopad 2022. 12:27

Reboot Develop Blue, konferencija velikih razvojnih studija, nakon tri godine ponovno se održala uživo i to u Dubrovniku.

image

Nina Brnetić intervjuira Arija Arnbjörnssona

Tijekom konferencije, ekipa GameHub TV-a snimila je posebna izdanja AFK showa, gdje su ugostili najpoznatije developere s kojima su razgovarali o gaming industriji i samom procesu razvoja igara.

U prvoj epizodi tako donose intervjue s Patrice Désiletsom, osnivačem Panache Digital Gamesa, poznatom po izradi legendarnih Assassin’s Creed igara, Arijem Arnbjörnssonom, “evangelistom” za Unreal Engine 5 koji radi za Epic Games, poznate tvorce Fornitea i Tamarom Milenković, glavnom HR partnericom za Outfit7, tvrtkom koja je poznata po svojoj Talking Tom&Friends franšizi mobilnih igara.

image

Ari Arnbjörnsson, Unreal Engine 5 evangelist

Svo troje sugovornika pružilo je dublji pogled u game development, rad njihovih kompanija te svoje vlastite aktivnosti unutar kompanija. Svatko od njih progovorio je o svom radnom iskustvu u industriji, od samih početaka pa do danas. Osim toga, podijelili su i savjete svima onima koji bi se željeli početi baviti game developmentom.

Posebno izdanje AFK showa možete pogledati na linku:

Linker
19. travanj 2024 11:25