Uz sve glasine da Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulken izlazi iz Faze organizacije i odlazi u Team Liquid, odigrao je vrlo stabilno i kompaktno cijelo finale iako je po K/D ljestvici bio zadnji na listi

OPET

FAZE nastavlja dominaciju Counter Strike 2 scenom

Sj. Američka organizacija je osvojila sve Counter Strike 2 turnire od njegovog izlaska
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 13. studeni 2023. 14:12

FaZe je osvojio svoj treći uzastopni turnir pobijedivši na CS Asia Championship, pobjedivši organizaciju MOUZ na mapama Mirage (13-7) i Nuke (22-18).

Ne samo da je FaZe osvojio još jedan trofej u CS2, nakon pobjeda na IEM Sydneyu i Thunderpick World Championshipu, već su i produžili svoj niz pobjeda na 15 utakmica bez poraza, dodatno učvršćujući svoju trenutačnu dominaciju.

Bilo je teško iskušenje za pobjednike, jer se MOUZ borio žestoko na drugoj mapi Nuke, ali na kraju je FaZe bio psihički jači. MOUZ je vodio 12-6 u jednom trenutku i kolabirao pred FaZeovim povratkom, malo su se oporavili i vratili dobroj igri u dodatnim rundama, samo da bi nestali nakon što su prokockali 4v2 prednost u trećem produžetku.

Finn "⁠karrigan⁠" Andersen su pitali o budućnosti FaZe ekipe u post-game intervjuu, posebno vrućoj temi s obzirom na nedavne glasine o Russelu "⁠Twistzz⁠" Van Dulkenu i trenutačnom stanju ekipe. "Teško je reći, nemamo pojma što se događa, i jednostavno moramo nastaviti uživati. Mislim da jednostavno uživamo u igranju zajedno, imali smo toliko uspona i padova i znao sam da kad je izašao CS2, ponovno ćemo pronaći sreću igranja zajedno i grindanje igre."

Twistzz se oglasio na Twitteru kako bi pohvalio svog timskog kolegu, ropza, nakon njihove pobjedničke vožnje na CS Asia Championships 2023. Robin "ropz" Kool je proglašen MVP turnira nakon odlične izvedbe. Estonski igrač prenio je svoju impresivnu formu sa Svjetskog prvenstva u Thunderpicku dok je FaZe doveo do njihovog trećeg naslova u CS2 sa zapanjujućom ocjenom 1,22 od finala i ocjenom finala 1,19.

Zatim su ga pitali bi li zadržao ekipu da je to ovisilo o njemu: "Vrlo je teško staviti me u taj položaj, što mogu učiniti? Moramo to prepustiti nekim višim silama, samo uživajmo u onome što smo danas postigli."

Linker
13. studeni 2023 14:15