Fortnite

Fortnite igrači će dobiti Teslin Cybertruck

Ako imate Cybertruck, možda vam igra već završi prije nego i započne
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 23. srpanj 2024. 15:10

Developer Fortnitea, Epic Games, najavio je suradnju s Teslom kako bi doveli Cybertruck u igru kao novi skin za automobile. Međutim, ova vijest nije naišla na dobar glas kod velikog dijela Fortnite zajednice, jer mnogi igrači obećavaju poslati svakoga tko koristi Cybertruck natrag u "lobby".

Prisjetimo se kraja prošle godine, nakon puno "hypea" i još više šala, proizvođač električnih automobila Tesla predstavio je Cybertruck, svoju verziju električnog pickup kamioneta. Točnije, samo Sjedinjenim Državama, uglavnom zbog opasnosti koje predstavlja za sve oko njega. Od svog izlaska, kamionet je kritiziran zbog loše baterije, nesigurnih vrata i uglova, loše kvalitete izrade te još mnogo toga. U jednom trenutku, Tesla je morao opozvati sve modele i dodati vijak na papučicu gasa kako bi spriječio pomicanje metalnog poklopca i blokiranje te iste papučice. A sada ovaj preskupi i prilično loš auto dolazi u Fortnite.

Cybertruck će biti dodan u Fortnite kao dio ažuriranja igre 23. srpnja, koje će također uključivati nove suradnje s Fall Guys i brendom Adidas. Najnovije ažuriranje igre donosi veliki niz novog sadržaja dok se Epic Games priprema za kraj Chapter 5 Season 3 i dolazak Season 4, za koju se snažno šuška da će biti nova Marvel-tematska sadržajna nadogradnja.

Linker
05. rujan 2024 13:56