Gaming je ljubav

GameHub i Crni Mačak Gaming Pub Kviz powered by Valentinovo

Piše: GameHubObjavljeno: 02. veljača 2024. 13:39

GameHub se vraća sa još jednim kvizom. Spremite se za nezaboravnu večer ispunjenu smijehom, zabavom i naravno, igrama. Ovoga puta osim naravno gaminga, tema pub kviza je i Valentinovo, tako da ćemo se zabaviti istražujući najupamtljivije ljubavne trenutke u svijetu gaminga.

Datum: 09.02.2024.

Vrijeme: 19:00

Lokacija: Ksaver Event Hub (Ksaver 196a)

Happy Hour: 18:00-19:00

Ovaj prikladni kviz za veljaču slavi ljubav prema igrama, ali i ljubav prema vašem partneru, prijatelju ili čak novim poznanicima! Pripremite se za izazove, zagonetke i pitanja inspirirana najljepšim ljubavnim pričama u svijetu video igara.

Naša ekipa pripremila je niz zanimljivih pitanja i zadataka koji će testirati vaše znanje, ali i vašu sposobnost suradnje. Očekujte romantične geste, neočekivane obrate i priliku da pokažete svoje znanje iz najdražih igara.

Naravno, ne zaboravite da je ovo idealna prilika da zajedno s partnerom ili prijateljem uživate u opuštenoj atmosferi našeg Ksaver Event Hub-a, uz alkoholno i bezalkoholno piće koje je osigurao Crni Mačak. Također, svi će imati priliku se zagrijati uz GameHub koktel koji će biti po akcijskoj cijeni u vrijeme Happy Hour-a od 18:00 do 19:00.

Pridružite nam se na našem gaming kvizu i stvorite nezaboravne uspomene s osobama koje volite, dok istovremeno uživate u ljubavnoj atmosferi gaminga!

Molimo rezervirajte svoje mjesto unaprijed.

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vidimo se!

Linker
27. srpanj 2024 02:06