Najbolji u igri Crash Team Racing dobili su nagrade koje su sponzorirali Ikea, Uvi, MS periferija i White Shark

 TOMISLAV HUHA
Gaming kutak GameHub TV-a u Designer Outlet Croatia privukao velik broj posjetitelja

Gaming spaja ljude i stvara prijateljstva

Piše: GameHubObjavljeno: 21. listopad 2022. 14:13

Jedan od najboljih načina zabave i druženja oduvijek su bile igre. Prvi rođendani, obiteljska okupljanja ili jednostavno druženje vikendom nije moglo proći bez društvenih igara. Mnogima omiljeni način zabave s prijateljima, igre su predstavljale bijeg od svakodnevnih rutina i obaveza te trenutak za opuštanje i smijeh. Prvi tragovi igre koju su izmislili ljudi otkriveni su u Europi, a odnose se na brončano doba prije gotovo 7000 godina. Najstarija igra na svijetu, Royal Game of Ur, otkrivena je u Perzijskom zaljevu, a izmislili su je Asirci. Riječ je o

društvenoj igri s pločom koja predstavlja stazu s figurama, a zanimljivo je da se ova igra čuva u muzeju u Londonu. Sve su to bili početci gaminga kojeg znamo danas – i to onog u online verziji.Iako znaju provesti sati sami iza računala, gameri nisu izolirani. Porastom društvenih mreža uspjeli su izgraditi gaming zajednicu, što dokazuje činjenica da se na internetu samo ne natječu, već stvaraju prava prijateljstva. Iako mnogi smatraju da je socijalizacija putem video igara nemoguća, entuzijastični gameri već godinama koriste ovaj tip tehnologije kako bi ostali povezani na mreži i podijelili svoju strast s drugima.

image

GALLASANDALLA razveselio je svoje brojne fanove

TOMISLAV HUHA

Tko je imao PETlje okušati se u gamingu?

Tako se stotine zaljubljenika u gaming povezalo uživo i radilo ono što najviše vole – družili su se uz popularne igre. Svi oni su imali petlje doći u gaming kutak powered by GameHub TV i izazvati poznate streamere, youtubere i influencere na rundu Stumble Guysa u Designer Outletu Croatia. GALLASANDALLA, Lavvek, Anril i Chola PC razveselili su svoje brojne fanove zaigravši s njima ovu popularnu igru, a iako su možda iskusniji, našim gamerima nije bilo lako pobijediti svoje brze i spretne fanove koji su rundu za rundom izvojevali pobjede na različitim mapama u igri. Bez obzira na napete runde, brojni fanovi oduševljeni su vikendom provedenim u Designer Outletu Croatia, upravo jer su dobili priliku uživo zaigrati najdražu igru s omiljenim gamerima, družiti se s njima i dobiti autograme, a zahvaljujući Huawei Mate 50 pro uređaju koji donosi mnoge inovacije po pitanju fotografije, okinuli su i odlične selfije. Ujedno su uspjeli dobiti i savjete kako što bolje kreirati i plasirati svoj content u online svijetu.

A da je gaming popularan i među lifestyle influencerima pokazuje i dolazak Nabilah Harron, Matije Lazarevića- LayZ-a, Andree Trgovčević Iličić i Juraja Šebalja koji ovakvom tipu zabave nikako nisu mogli odoljeti.

image

Esportaš i influencer Lavvek zaigrao je Stumble Guys i na MSGW računalima

image

Posjetitelji su s veseljem izazvali CholuPC u igri Stumble Guys

TOMISLAV HUHA
image

I Juraj Šebalj se okušao u igri Crash Team Racing

TOMISLAV HUHA
image

GallaSandalla i fanovi

TOMISLAV HUHA

image

Gaming kutku nije odoljela ni influenserica Nabilah Harron

TOMISLAV HUHA

image

I TikToker Anril je s fanovima zaigrao Stumble Guys

TOMISLAV HUHA

Nakon druženja s našim gamerskim zvijezdama, brojni su posjetitelji odlučili testirati svoje vještine u igri Crash Team Racing, a najbrži među njima osvojili su i odlične nagrade koje su osigurali IKEA, White Shark, MS periferija i UVI. Tako su se naši najbolji vozači kući vratili s IKEA gaming stolicama i stolom, White Shark gaming stolicama, setom periferije ili slušalicama, MS miševima, slušalicama i sound barovima ili UVI slušalicama. Oboreni su i rekordi u vožnji pa je tako najbrže vrijeme u utrci iznosilo 01:20:94, što je mnogima bilo teško za skinuti. Unatoč napetoj atmosferi i želji za pobjedom, svi natjecatelji su se odlično zabavili, a brojni su se vraćali i po nekoliko puta kako bi probali zauzeti jedno od prva tri mjesta i tako si osigurati nagrade.

image

Najbolji u igri Crash Team Racing dobili su nagrade koje su sponzorirali Ikea, Uvi, MS periferija i White Shark

TOMISLAV HUHA

image

IKEA je opremila vanjski dio gaming kutka

TOMISLAV HUHA

Oni koje nije zanimala vožnja, odlučili su izazvati članove Udruge PES Expert na napetu partiju nogometa. Među njima se našao i prvak Hrvatske u eFootballu, koji ujedno i predstavnik na predstojećem svjetskom prvenstvu na Baliju. Jesu li i koliko su bili uspješni u tome nećemo otkrivati, samo ćemo reći kako su svi mogli vidjeti da se na Svjetsko prvenstvo u ovom virtualnom nogometu nije nimalo lako kvalificirati, baš kao ni u onom stvarnom.

image

Posjetitelji su zaigrali i eFootball protiv članova udruge PES Expert

TOMISLAV HUHA
image

Posjetitelji su zaigrali Stumble Guys na Huawei uređajima, a najveći hit bio je Huawei Mate 50 pro

TOMISLAV HUHA

MSGW računalima kojima je gaming kutak također bio opremljen, bili su oduševljeni svi koji su htjeli isprobati Fortnite, Counter Strike: Global Offensive, Multiverse ili PUBG. Zbog velikog broja zainteresiranih posjetitelja i čekanja na red za sjedanje za računalo, brojni su roditelji odlučili napraviti još koji krug po Designer Outletu Croatia i iskoristiti priliku za shopping uz odlične popuste, dok su njihova djeca pokazivala svoje vještine baratanja mišem i tipkovnicom.

image

Za isprobavanje MSGW računala tražila se stolica više

TOMISLAV HUHA

Da su Designer Outlet Croatia i GameHub TV uistinu pokazali kako je gaming popularan i edukativan, ali i zabavniji kad smo svi zajedno, dokazuje i činjenica kako je glavno pitanje svih posjetitelja bilo - kada se ponovno vidimo.

Linker
26. travanj 2024 01:35