THE LADDER

Manchester City napravili svoju mapu u Fortniteu

Engleski profesionalni nogometni klub Manchester City lansirao je tematsku mapu u Fortniteu.
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 22. srpanj 2024. 15:35

Nazvana "The Ladder", ova mapa najnoviji je korak kluba u širenju prisutnosti u gaming i esport industriji. Dizajnirana u suradnji s marketinškom tvrtkom Karta, mapa je inspirirana simbolima Manchester Cityja i sadrži 11 tematskih područja gdje se igrači natječu u jedan-na-jedan mečevima. Za obilježavanje lansiranja, klub će objaviti niz sadržaja na svojim društvenim mrežama tijekom predsezonske turneje muške prve momčadi po SAD-u. Posebne aktivnosti vezane uz "The Ladder" održat će se oko utakmice protiv škotskog kluba Celtic.

Fortnite Creative ostaje čvrsta platforma za ne-endemske brendove koji žele ući u gaming i esport industriju. U srpnju 2024. godine, esport tvrtka eFuse udružila se s lancem brze hrane Whataburger kako bi lansirala tematsku mapu i organizirala esport turnir. Manchester City nastavlja širiti svoje napore u gaming i esport sektoru. U lipnju 2024. godine, klub je predstavio novu gaming infrastrukturu unutar stadiona Etihad, dok je klupska humanitarna organizacija City in the Community pokrenula esport program u srpnju, u suradnji s Oldham koledžom.

@mancity Can you be the champion of The Ladder? ? Play now on Fortnite Creative! Game Code 7124-6951-4339 @mancityesports ♬ original sound - Manchester City

Linker
05. rujan 2024 19:38