Osim što su bivši suigrači i kumovi,Lionel Messi je Sergiou Agueru sada i poslovni partner

Službeno

Messi ulazi u svijet esporta

Lionel Messi udružio je snage s bivšim argentinskim suigračem Sergiom Aguerom kako bi postao suvlasnik KRU Esportsa
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 08. studeni 2023. 16:10

Globalna nogometna ikona,trenutno superzvijezda Inter Miamija i vjerojatno najbolji igrač svih vremena, Lionel Messi udružio je snage s bivšim argentinskim suigračem i svojim kumom, Sergiom Aguerom kako bi postao suvlasnik KRU Esportsa. Aguero, koji je osnovao KRU Esports 2020., poželio je Messiju dobrodošlicu u kratkoj video najavi. Ova suradnja signalizira Messijev ulazak u svijet esporta sa organizacijom koja obuhvaća popularne esport naslove kao što su Rocket League i Valorant.

Aguero je izrazio svoje oduševljenje što ima Messija u klubu, rekavši: "Sretan sam što dijelim klub s Leom, naravno sada u novoj fazi i s drugim izazovima. Velika je čast što je dio KRU organizacije. On je najbolji nogometaš u povijesti, ali i veliki prijatelj.” Ova suradnja ne samo da povećava Messijevu prisutnost u domeni esporta, već također jača vezu između nogometnih zvijezda i zajednice igrača. Objava je izazvala entuzijazam među obožavateljima, koji željno očekuju da će svjedočiti Messijevim virtualnim igračkim vještinama. Kru Esports, poznat po svom inkluzivnom pristupu i predanosti poticanju pozitivne zajednice igrača, izrazili su na društvenim mrežama koliko su oduševljeni dolaskom proslavljene nogometne zvijezde.

image

Foto: Kru Esports

Ujedinjenje nogometnih legendi s esport platformama primjer je jačanja veze između klasičnog i elektroničkog sporta, osvajajući publiku diljem svijeta. Messijev angažman u esportu nije samo dokaz sve nejasnijih linija između tradicionalnih sportova i igara, već predstavlja i značajan korak naprijed u poboljšanju općeg prepoznavanja i prihvaćanja esporta kao legitimnog i cijenjenog oblika natjecanja.

Linker
08. prosinac 2023 17:25