Nasljednici legendardnog miša nisu razočarali

Isprobali smo nasljednika legendarnog G502

Predstavljamo Logitech G502X seriju gaming miševa

Piše: GameHubObjavljeno: 15. prosinac 2022. 14:27

Logitechov popularni miš G502 dobio je nasljednike. To su G502X, G502X Plus i G502X Lightspeed. Riječ je o miševima idealnim za sve korisnike računala, bilo za igranje ili profesionalni rad. Oni koriste poboljšani Hero 25k senzor koji može ići do 25,600 DPI-a. To je Logitechov najnapredniji senzor za igranje, koji uz vrhunsko praćenje i pametnu potrošnju energije, pruža nenadmašne performanse, energetsku učinkovitost i preciznost.

G502X model je žičana verzija koja ima nekoliko vizualnih promjena i poboljšanja performansi u odnosu na prethodnu verziju. Sadrži nove optičko-mehaničke prekidače, umjesto samo mehaničkih prekidača na prethodnim verzijama, koji zadržavaju taktilni osjećaj mehaničkog prekidača, ali koriste optičko aktiviranje te je znatno lakši i udobniji za korištenje. Svi modeli dolaze u bijelom i crnom izdanju, i imaju istu mat šemu boja sa sjajnim detaljima i teksturiranim bočnim rukohvatima te kotačićem za pomicanje.

G502X Plus i Lightspeed su identični u dizajnu kao i obični G502X. Jedina razlika je u težini miševa, kvaliteti materijala i izdržljivosti baterije. Što se tiče G502X, on ima nekoliko stilskih razlika u odnosu na staru verziju G502, poput mekše i zaobljenije estetike, a ne zakošenijih i agresivnijih linija. Svi modeli dolaze u bijelom i crnom izdanju i imaju istu mat šemu boja sa sjajnim detaljima i teksturiranim bočnim rukohvatima te kotačićem za pomicanje. Uz Logitechov software po imenu G Hub, moguće je reprogramirati sve gumbe osim gumba neposredno iza kotačića jer on otključava kotačić za slobodno pomicanje i tako dobijete hyper scroll.

Riječ je o impresivnoj seriji miševa, ponajviše zbog toga što su uzeli jedan od najboljih modela koji su ikada napravili i dodatno ga unaprijedili kako bi bio u toku s današnjom tehnologijom i korisničkim iskustvom. Cijelu recenziju novih modela pogledajte u videu:

Linker
27. travanj 2024 05:54