WHITE SHARK PANEL

Reboot Infogamer - Let‘s care about each other

"Let‘s care about each other" jedan je od projekata na kojima White Shark radi u sklopu svoje inicijative za koju su uručili donaciju od 100.000 dolara (USD) za zaštitu morskih pasa i njihove okoline.
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 13. studeni 2023. 11:29

Zadnji dan White Shark panel rasprave na Reboot Infogameru, imali smo priliku poslušati do kud je došla kampanja "Let’s Care About Each Other" koja za cilj ima zaštitu i očuvanje mora i oceana, akcije čišćenje mora i obale, edukacije, te aktivnosti poticanja ekološke osvještenosti i korištenja recikliranih materijala, te koji su planovi za naredni period. Na panelu su sudjelovali Dina Levačić, Stjepan Šmit, Domagoj Jakopović - Ribafish, Miro Odak i Antun Augustović - Anril.

image

Foto: Gamehub

Pod vodstvom Dunje Trojan, razgovarali su o suradnji sa organizacijom IUCN, zaštiti okoliša i kolika je važnost očuvanju okoliša za buduće generacije. Dina Levačić, prva Hrvatica koje je preplivala La Manche, je ukazala na probleme koje susreće pri svojim pothvatima.

“Naša je odgovornost da štitimo more, i zbog sebe ali i zbog drugih živih bića kojima je to dom jer mi smo njima samo gost”, izjavila je Dina pri otvaranju panela. Pričalo se također o iznimno velikim brojkama plastike koje ljudi bacaju u more te time uništavaju život morskih pasa i svih živih organizama unutar morskog ekosustava. Cijelu panel diskusiju te sve buduće planove i akcije White Sharka i njihovih ambasadora, možete poslušati na videu ispod.

Linker
13. studeni 2023 11:32