opet dominiraju

Sentinels u tijesnoj pobjedi osvojili VCT Madrid

Sentinels su osvojili VCT Masters Madrid nakon što su pobjedom protiv Gen.G 3-2, osigurali organizaciji treći Valorant Masters naslov.
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 25. ožujak 2024. 11:27

Sentinels su pobijedili Gen.G u jednoj od najgledanijih Valorant VCT Masters Grand Finala ikada u Madridu. Ovo je treći veliki trofej za sjevernoameričku organizaciju u Valorantu nakon što su osvojili prvi regionalni Masters turnir 2021. godine i prvi veliki LAN turnir na Masters Reykjavíku 2021. Dva glavna igrača tima, Tyson “TenZ” Ngo i Zachary “zekken” Patrone, ostvarili su sjajne nastupe tijekom serije s ukupno 184 killova.

Ovo je bio prvi međunarodni Valorant događaj Sentinelsa u posljednje dvije godine jer se tim nije uspio kvalificirati za Masters turnire i Valorant Champions u 2022. i 2023. godini. Ovom pobjedom, Tyson “TenZ” Ngo i Gustavo “Sacy” Rossi su među rijetkim igračima koji su osvojili višestruke međunarodne naslove u Valorantu. Tim je osvojio prvo mjesto u VCT Americi za madridski turnir plasiravši se na prvom mjestu u turniru otvaranja lige. Sentinels su se lako probili kroz Swiss Stage Masters događaja, pobjedom protiv Team Heretics i Karmine Corp kako bi se plasirali u doigravanje.

Sentinelsi su srušeni u losers bracket u doigravanju nakon poraza od Gen.G-a u gornjem finalu, ali se tim ponovno vratio pobjedom protiv tima Paper Rex 3-1 u donjem finalu kako bi se plasirali u Grand Finale. Ovom pobjedom, Sentinels sada imaju šest VCT bodova i nalaze se u izvrsnom položaju za kvalifikaciju za Valorant Champions 2024. Tim je također osvojio 250.000 dolara i sada će primiti najveću reklamu za svoj VCT paket koji se može kupiti unutar Valoranta.

Linker
25. ožujak 2024 11:28