Tamo je zabava

Stephen A. Smith postao dio Fortnitea nakon što je njegov viralni isječak osvojio internet

Njegovi košarkaški i gaming fanovi su odlično prihvatili šalu.
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 25. lipanj 2024. 14:07

Nekoliko mjeseci nakon što je Stephen A. Smith postao viralan zbog spominjanja Fortnite igre i šale o "skakanju na Tilted Towers", developeri iz Epic Games studija su NBA ikoni priredili iznenađenje uoči novog Reload ažuriranja. Fortnite fanovi brzo su uočili sliku Tilted Towersa koju je tim developera podijelio u svom priopćenju za javnost, a koja je sadržavala kratki opis jasno namijenjen košarkaškom analitičaru Stephenu A. Smithu – točnije, viralni isječak u kojem Smith objašnjava gdje bi sletio na mapi popularne battle royale igre.

U spomenutom isječku, Smith savršeno referira najpoznatiju lokaciju igre Fortnite. Tijekom segmenta u emisiji The Stephen A. Smith Show, korisnik NZomback (s platforme X, ranije poznate kao Twitter) pitao je voditelja: "Gdje slijećemo, Stephen A?" Analitičar je odgovorio: "Tilted Towers, u sredini mape, jer tamo je zabava." Smithov odabir Tilted Towersa bio je vrlo dobro prihvaćen među Fortnite igračima i fanovima, a smiješni mali segment brzo je postao viralan na platformi X i drugim društvenim mrežama. Njegovi košarkaški i gaming fanovi su odlično prihvatili šalu. Od tada, TV legenda je izrazila želju da ima vlastiti skin u Fortniteu, što je jedna od neočekivanijih crossover ideja koja se pojavila u zajednici battle royale igre.

Tijekom nedavne epizode svoje TV emisije, Smith je imao razgovor s Fortnite developerom, što je potom objavio na svom službenom X kanalu. U popularnom segmentu Call Stephen A, NBA analitičar odgovorio je na pitanje o svom omiljenom Fortnite skinu i zatim humoristično upitao developera o suradnji, raspitujući se kada će dobiti vlastiti dizajn, te je objavio AI dizajn svog idealnog lika.

Epic Games, lopta je opet na vašoj polovici.

Linker
08. rujan 2024 01:58