Stiže nova WRC igra s podnaslovom Generations

Davorin Olivari
novosti iz svijeta gaminga

Uskoro stiže WRC Generations

Izdavač Nacon i razvojni studio Kylotonn najavili su novu WRC igru s podnaslovom Generations za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, ii PC (Steam).
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. svibanj 2022. 10:28

WRC Generations sadrži više sadržaja u odnosu na prijašnje rally videoigre. Preko 750 kilometara jedinstvenih staza u 22 države, 49 timova iz sezone 2022. (Rally1/Rally2/Junior WRC), 37 legendarnih vozila i dodatne bonuse i 165 specijalnih brzinaca.

Ostale novosti uključuju nova hibridna vozila, realističnije ponašanje automobila tijekom vožnje, ligaško natjecanje s ostalim igračima, i još neke zanimljive stvari. Izlazak WRC Generationsa predviđen 13. listopada 2022.

Antonio Pranjić preuzeo je Podravku Vegetu nakon odlaska Željka Babića koji je domaćim porazom od Dugog Sela kompromitirao izglede za osvajanje naslova prvakinja...

- Ovo mi je treća prilika da samostalno vodim prvu ekipu. Vodio sam je i nakon Zlatka Saračevića do kraja sezone, kad smo bez poraza osvojili prvenstvo, što nam je zapravo omogućio Saračević pobjedom protiv Lokomotive. Isto tako sam vodio ekipu u Ligi prvaka protiv Bresta i Esbjerga nakon odlaska trenera Nevena Hrupeca. Nije baš da nemam iskustva, četiri godine sam radio i prikupljao iskustvo uz velike trenere to je puno značilo za moju profesionalnu nadogradnju. Imam osjećaj da sam spreman za velike stvari, da sam sazrio. Sigurno više nisam isti kakav sam bio kad sam tek došao u Podravku. Na puno stvari gledam drugačije, i sigurno sam napredovao kroz sve te sezone – kaže Pranjić na početku razgovora.

Bacon ipsum dolor amet flank buffalo t-bone chuck shoulder boudin pastrami filet mignon ball tip tenderloin ribeye jerky kevin

- Kad smo razgovarali, dogovorili smo se da će biti do kraja sezone i da ćemo nakon toga sjesti i vidjeti što i kako dalje. Nije mi postavljen nikakav uvjet, ali meni kao treneru i podravkašu je u svakoj utakmici cilj ići na pobjedu i dati svoj maksimum do kraja pa ćemo vidjeti kako će to ispasti na kraju sezone. Nadamo se svi najboljem, da ćemo ovo razdoblje iskoristiti najbolje što možemo.

Jedino što je trenutačno sigurno je da su Zagreb i većina ostalih organizatora - na čekanju. Do 24. svibnja i sjednice Vijeća FIS-a, tijela koje potvrđuje kalendar. Ili ne potvrđuje.

Napisali smo većina iako su zapravo svi na čekanju osim austrijskog Saalbacha koji je domaćin završnice Svjetskog kupa, koja prethodi idućem SP 2025., ali naravno nisu svi i u istoj poziciji jer sasvim sigurno iz kalendara neće “iščeznuti” Kitzbühel, Wengen, Adelboden ili Sölden.

Možda iz FIS-a i prije 25. svibnja “procure” informacije kako će izgledati kalendar Svjetskog kupa u sezoni 2023/24., ali “kalendar” oko kojeg se zakotrljala priča ovih dana to sigurno nije. Ili ako hoćete, Zagreba nema u kalendaru koji nije kalendar.

Linker
26. travanj 2024 05:50