Martin Rose/Bongarts/Getty Images
REAKCIJE

ŠPANJOLSKI IZBORNIK ČESTITAO HRVATSKOJ I ČERVARU I POŠTENO PRIZNAO 'Jednostavno nismo mogli ništa protiv obrane 5-1 koju su igrali'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 18. siječanj 2019. 09:30

Jordi Ribera, izbornik Španjolaca nije bio toliko sretan, ali ni nezadovoljan, nakon poraza od Hrvatske u odlučujućoj utakmici skupine B. Hrvatska je slavila 23:19 i prenijela maksimalna 4 boda u drugi krug.

- Sve čestitke i dobre želje Hrvatskoj. Mislim da smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu kada smo imali pet golova zaostatka. To je bilo teško stizati. Mi smo sve pokušali, ali nismo uspjeli.Jednostavno, nismo mogli ništa protiv obrane 5-1 koju je igrala Hrvatska. Španjolska je opet pokazala da može dobiti svakog od jakih, ali i izgubiti. Bili smo bolji u nastavku, ali neke su lopte otišle na drugu stranu. Ne predajemo se, u Kölnu ćemo vjerujem uspjeti napraviti dobar posao. Ovaj tim vjeruje u svoje mogućnosti. Zadovoljan sam utakmicom.

Plan za Köln?

- Počinjemo s Francuskom, ne trebam reći koliko ta utakmica znači. No, ovaj tim može sa svakim, njih smo već dobivali i pokušat ćemo sve da uspijemo doći do polufinala. Ne predajemo se.

Ni, mi s španjolskim optimizmom i nama je lakše.

Rezultati by SofaScore

Linker
28. travanj 2024 01:28