Sport Fest / Sport Fest
VIŠE OD 5.000 POSJETITELJA

SPEKTAKULARAN ZAVRŠETAK POREČKOG SPORT FESTA Najveći regionalni sajam sporta završio adrenalinskim uzbuđenjima- gravitacijske jurilice, BMX majstori..

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2019. 01:32

Sport Fest, najveći regionalni sajam i konferencija sporta, za treći i zadnji dan ostavio je adrenalinska uzbuđenja. Uz završna natjecanja u nekoliko sportskih disciplina, održan je i posebni dio programa nazvan “Sport Fest na krilima”.

Uzbudljivo trodnevno događanje prepuno raznovrsnog sportskog sadržaja posjetilo je više od 5.000 posjetitelja, od kojih je najveći dio došao uživati upravo u adrenalinskim vratolomijama finalnog dana.

Gravitacijske jurilice iz kućne radinosti koje su preživjele zagrebačku Red Bull Soapbox utrku došle su u Poreč i oduševile mnogobrojne navijače.

Sport Fest

Atmosferu su do najviših granica kao i prethodna dva dana podigli BMX majstori predvođeni Marinom Rantešom i Senadom Grošićem, te su proglašeni i najbolji sudionici BMX Jam natjecanja. U Flying Disc natjecanju također su dodijeljene nagrade najboljima.

Uz ovo, u sva tri dana nagrađeni su pobjednici natjecanja u tenisu, malom nogometu, odbojci, košarci, trčanju, romobilijadi, obaranju ruku, stolnom tenisu i pikadu.

Organizatori najavljuju još zanimljivije izdanje Sport Festa za sljedeću godinu... (sf)

Linker
26. travanj 2024 18:41