Luka Gerlanc / CROPIX
RIJEČ TRENERA

SPUŠTENE GLAVE ZAGREBAŠA NAKON JOŠ JEDNOG PORAZA U LIGI PRVAKA 'Bio je to okršaj super teške i muha kategorije, imaju igrače i na kilo i na metar'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 21. listopad 2019. 00:15

Rukometaši PPD Zagreba nikako da pronađu put do prvih bodova u A skupini Lige prvaka. U susretu petog kola hrvatski prvak je u zagrebačkoj Areni izgubio od Pick Szegeda 21-26 (10-15) upisavši i peti poraz.

Nije bilo lako zagrebašima nakon utakmice, glave su bile spuštene, ali koliko god tužni, teško si mogu nešto konkretno, osim promašenih penala, prigovoriti. Veselin Vujović svjestan situacije nije imao previše riječi:

- Nemam puno reći. Bili su gosti na visokoj razini. Bio je to okršaj super teške i muha kategorije, imaju igrače i na kilo i na metar i ne može se nositi s njima u najbitnijim segmentima igre. Željeli smo pokazati napredak, ali nismo imali koncentraciju, promašili smo i četiri sedmerca, a to je za nas previše u ovom trenutku.

Juan Carlos Pastor zadovoljan svima, jer nakon poraza PSG-a u Barceloni drži priključak s vrhom, a to je osnovni cilj.

- Ja sam vrlo sretan zbog rezultata i igre svoje momčadi. Bila je teška utakmica i vrijedna pobjeda. Bilo je vrlo važno da pobijedimo uoči reprezentativnog tjedna. Igrali smo vrlo dobru obranu. Posebno se to osjetilo u zadnjim minutama prvog dijela kada smo napravili 5 golova razlike. U drugom dijelu smo kontrolirali utakmicu, ostali mirni na +3. I zahvaljujem navijačima koji su došli iz Szegeda da nas ovdje podrže.

Linker
06. svibanj 2024 11:55